• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Hondurasas vēstnieces iepazīšanās vizīti Saeimā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 23.12.2008., Nr. 200 https://www.vestnesis.lv/ta/id/185614

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par jaunā Maltas vēstnieka iepazīšanās vizīti Saeimā

Vēl šajā numurā

23.12.2008., Nr. 200

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Hondurasas vēstnieces iepazīšanās vizīti Saeimā

 

Saeimas priekšsēdētāja biedre Karina Pētersone 10.decembrī tikās ar Hondurasas ārkārtējo un pilnvaroto vēstnieci Latvijas Republikā Ilianu Valesku Pastori Melghemu, kura bija ieradusies iepazīšanās vizītē.

Šī ir vēsturiska diena abu valstu attiecībās, jo darbu Latvijā sāk pirmais akreditētais Hondurasas pārstāvis Latvijā, norādīja Saeimas priekšsēdētāja biedre.

K.Pētersone uzsvēra, ka Latvija ir atvērta starpparlamentu sadarbībai, tostarp parlamentāro komisiju līmenī. Viņa aicināja vēstnieci dibināt kontaktus ar mūsu valsts uzņēmēju asociācijām un piedāvāt Hondurasas uzņēmējiem iespēju Eiropas apmeklējuma laikā iepazīt arī biznesa perspektīvas Latvijā.

Tā kā Latvijas goda konsuls jau sācis darbu Hondurasā, K.Pētersone aicināja Hondurasas valdību iecelt arī savu konsulāro pārstāvi.

Abas amatpersonas arī vienojās, ka jāattīsta kultūras sakari kā pamats turpmākajai sadarbībai, lai abas valstis varētu labāk iepazīt viena otru un tostarp veidot arī daudz ciešākas ekonomiskās attiecības.

Hondurasas vēstniece rezidē Stokholmā, Zviedrijā.

 

Saeimas preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!