• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Valsts prezidente: - sarunā ar Zviedrijas vēstnieku - tiekoties ar Austrijas vēstnieku. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 25.08.1999., Nr. 270/273 https://www.vestnesis.lv/ta/id/18681

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Daidžests. Citu rakstītais

Vēl šajā numurā

25.08.1999., Nr. 270/273

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Valsts prezidente:

— sarunā ar Zviedrijas vēstnieku

Valsts prezidente Vaira Vīķe–Freiberga vakar, 24.augustā, tikās ar Zviedrijas ārkārtējo un pilnvaroto vēstnieku Latvijā Hansu Magnusonu.

Tika apspriestas valstu savstarpējās attiecības un starpvalstu sadarbības projekti. Valsts prezidente izteica gandarījumu par palīdzību, ko Zviedrija sniegusi Latvijai visdažādākajās jomās, un augstu novērtēja projektus aizsardzības un izglītības jomā. V.Vīķe–Freiberga izteica gatavību uzturēt ciešus kontaktus ar Zviedrijas valdības pārstāvjiem, arī plānojot darba vizīti Stokholmā šoruden.

— tiekoties ar Austrijas vēstnieku

Valsts prezidente Vaira Vīķe–Freiberga vakar, 24. augustā, tikās ar Austrijas ārkārtējo un pilnvaroto vēstnieku Latvijā Antonu Kozusniku.

Vēstnieks vēlreiz apsveica Vairu Vīķi–Freibergu ar ievēlēšanu Valsts prezidentes amatā. Valsts prezidente un vēstnieks pārrunāja Austrijas un Latvijas attiecības un pauda optimismu par mūsu valsts attīstību, kas tuvina Latviju Eiropas Savienībai. Vaira Vīķe–Freiberga uzsvēra un augstu novērtēja vēstnieka ieguldījumu kultūras un izglītības projektu īstenošanā Latvijā. Viņa atzina, ka ļoti svarīga ir abu valstu uzņēmēju sadarbība un Austrijas tirdzniecības misijas, kuras regulāri apmeklē Latviju un ieradīsies arī oktobrī.

Valsts prezidenta preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!