• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Izglītības un zinātnes ministre : - apmeklējot Rīgas augstskolas. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 31.08.1999., Nr. 279/280 https://www.vestnesis.lv/ta/id/18834

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Jomas iela ir gatava!

Vēl šajā numurā

31.08.1999., Nr. 279/280

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Izglītības un zinātnes ministre :

— apmeklējot Rīgas augstskolas

Piektdien, 27. augustā, izglītības un zinātnes ministre Silva Golde apmeklēja Rīgas Juridisko augstskolu un Rīgas Ekonomikas augstskolu.

Ministre tikās ar RJU rektoru Janu Rambergu un augstskolas valdi un pārrunāja RJU nākotnes ieceres turpmākai atīstībai, kā arī finansējuma piešķiršanas iespējas no Latvijas valdības puses. Ministre kā nozīmīgu vērtē Zviedrijas valdības un Sorofa fonda – Latvija ieguldījumu RJU un uzskata, ka arī Latvijas valdībai jāatrod iespēja investēt šajā augstskolā, kas sagatavos valstij nepieciešamus augsta līmeņa speciālistus.

Ministre tikās arī ar Rīgas Ekonomikas augstskolas rektoru Anderšu Palcovu un prorektoru Māri Slokenbergu. Tika runāts par augstskolas darbības nodrošināšanas iespējām pēc Latvijas un Zviedrijas starpvaldību līguma termiņa beigām 2003. gadā. Ministre interesējās par Latvijas reģionu un Lietuvas un Igaunijas valstu studentu īpatsvaru kopējā studentu skaitā.

Ministre iepazinās ar nu jau piecus gadus pastāvošās Rīgas Ekonomikas augstskolas mācību telpām un Rīgas Juridiskās augstskolas ēku celtniecības un remonta projektu. Viņa ir gandarīta par gūto informāciju un pauda apņēmību sniegt atbalstu iesākto projektu sekmīgam turpinājumam.

Gunda Ignatāne, izglītības

un zinātnes ministres padomniece sabiedrisko attiecību

un preses jautājumos

 

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!