• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Valsts prezidents - tiekoties ar Ārlietu ministrijas vadību. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 1.07.1999., Nr. 216 https://www.vestnesis.lv/ta/id/18876

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

"Visu mūžu esmu strādājusi, un no darba nebīstos"

Vēl šajā numurā

01.07.1999., Nr. 216

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Valsts prezidents:

— tiekoties ar Ārlietu ministrijas vadību

Vakar, 30.jūnijā, Valsts prezidents Guntis Ulmanis tikās ar Ārlietu ministrijas vadošajiem darbiniekiem, lai pateiktos par sadarbību aizvadītajos sešos gados.

G.Ulmanis uzsvēra, ka kopā ar Ārlietu ministriju pirmajos gados bija jāveido valsts ārpolitiskais kurss un nostādnes, daudz kopīga darba šajos gados ieguldīts, formulējot viedokli valstij būtiskos jautājumos, bija kopā jāmācās un jāmeklē pareizs daudzu jautājumu risinājums. Valsts prezidents atzina, ka šajos gados Latvijā ir izveidojies labs diplomātiskais korpuss, un informēja ministrijas darbiniekus arī par savām pēdējām ārpolitiskajām aktivitātēm — sarunā ar Romāno Prodi Itālijā un četru prezidentu tikšanos Rīgā.

Ārlietu ministrs Valdis Birkavs atzina, ka G.Ulmanis ir bijis labs prezidents, jo viņš spējis pieņemt vienīgo pareizo lēmumu valstij kritiskos brīžos, un tas veicinājis arī viņa starptautisko autoritāti. V.Birkavs uzsvēra, ka G.Ulmaņa pieredze un zināšanas arī turpmāk būs vajadzīgas Latvijai un tāpēc jādomā, kā tās izmantot.

Valsts prezidenta preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!