• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Pateicība mūsu diplomātiem, visos laikos un visās zemēs. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 7.07.1999., Nr. 221/222 https://www.vestnesis.lv/ta/id/19012

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Sals pār Latviju. Vasarā pirms 40 gadiem (turpinājums)

Vēl šajā numurā

07.07.1999., Nr. 221/222

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Pateicība mūsu diplomātiem, visos laikos un visās zemēs

Apgāds "Nordik" pirms neilga laika laida klajā grāmatu "Dokumenti par Latvijas valsts starptautisko atzīšanu, neatkarības atjaunošanu un diplomātiskajiem sakariem. 1918.—1998." To sagatavojis Latvijas Ārlietu ministrijas arhīvs sadarbībā ar Latvijas Arhīvistu biedrības, Latvijas Valsts vēstures arhīva un Latvijas Universitātes zinātniekiem un speciālistiem. Grāmata vēlreiz apliecina ārlietu dienesta, diplomātu lielo lomu valsts suverenitātes nodrošināšanā.

Poligrāfiski eleganti ietērptajā izdevumā apkopots plašs un nozīmīgs izziņas materiāls. Apgāds parūpējies, lai vērtīgā un vizuāli krāšņā grāmata kalpotu ne vien kā vajadzīga rokasgrāmata, bet būtu arī laba dāvana tiem cilvēkiem, kam tuvas ārlietas.

Krājuma ievadā, veltot "labus vārdus labam darbam, ko paveikuši labi cilvēki", Latvijas ārlietu ministrs Dr.Valdis Birkavs raksta: "Šī grāmata ir pateicība Latvijas diplomātiem — visos laikos un visās zemēs. Paldies visiem, kas strādāja, lai taptu šī grāmata un Latvija un, apzinoties savu unikālo pagātni, droši iesoļotu nākamajā tūkstošgadē."

"Latvijas Vēstnesis" saviem lasītājiem piedāvā šo fragmentu no grāmatas, kas iznākusi sērijā "Latvija starptautiskajās attiecībās".

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!