• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Dažādi sludinājumi. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 3.04.2009., Nr. 53 https://www.vestnesis.lv/ta/id/190149

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Dokumentu, zīmogu atsaukumi

Vēl šajā numurā

03.04.2009., Nr. 53

RĪKI
Tiesību aktu un oficiālo paziņojumu oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā. Piedāvājam lejuplādēt digitalizētā laidiena saturu (no Latvijas Nacionālās bibliotēkas krājuma).

Dažādi sludinājumi

 


Paziņojums

Vides ministrija aicina biedrības un nodibinājumus, kas darbojas zemkopības, transporta, enerģētikas, mežsaimniecības, atkritumu apsaimniekošanas, rūpniecības un citās tautsaimniecības nozarēs, deleģēt pārstāvjus dalībai Klimata pārmaiņu finanšu instrumenta konsultatīvajā padomē (turpmāk - padome)

Lai deleģētu pārstāvi dalībai padomē Vides ministrijā jāiesniedz iesniegums par pārstāvja deleģēšanu, norādot pārstāvja kontaktinformāciju (vārds, uzvārds, adrese, pārstāvja tālruņa numurs un e-pasta adrese) un iesniegumam jāpievieno:

· tā biedrības vai nodibinājuma valdes (sapulces) sēdes protokola (protokollēmuma) apstiprinātu izrakstu, ar kuru tiek deleģēts pārstāvis;

· biedrības vai nodibinājuma reģistrācijas apliecības apliecinātu kopiju;

· biedrības vai nodibinājuma statūtu apliecinātu kopiju.

Sīkāka informācija par pārstāvju deleģēšanas kārtību un padomes darbu atrodama Ministru kabineta 28.04.2008. noteikumos Nr.312 “Klimata pārmaiņu finanšu instrumenta konsultatīvās padomes nolikums” un Ministru kabineta 17.03.2009. noteikumos Nr.243 “Grozījumi Ministru kabineta 28.04.2008. noteikumos Nr.312 “Klimata pārmaiņu finanšu instrumenta konsultatīvās padomes nolikums””.

Dokumentus līdz š.g. 30.aprīlim iesniegt personīgi vai nosūtīt pa pastu Vides ministrijai Peldu ielā 25, Rīgā, LV-1494. Tālrunis uzziņām 67026538.


Paziņojums

Jānis Ozoliņš pieprasa SIA “Auto Kada Pluss”, reģ.nr. 41503030192, tās īpašniecei JEĻENAI VITKEVIČAI nekavējoties pārtraukt preču zīmes “Auto Kada Pluss” lietošanu publiskajā telpā.


Lūgums atsaukties

Dzīvojamās telpas Vienības gatvē 99-3, Rīgā, īrniece Dina Sarajeva lūdz atsaukties šīs dzīvojamās telpas izīrētāju VELGU SUTENU divu nedēļu laikā pēc sludinājuma publicēšanas, izsniegt rēķinu par īri un komunālajiem pakalpojumiem par laika posmu, sākot no 2008.gada aprīļa, paziņot bankas kontu, kurā ieskaitīt kārtējo īres maksu vai vietu, kur iespējams samaksāt personīgi.


Paziņojums

Dārzkopības kooperatīva sabiedrība ,,Ezermala S” valde lūdz IVANU LOPATŅEVU (Zemeņu 26) ierasties uz valdes sēdi š.g. 25. aprīlī no plkst. 13 līdz 15 Rīgā, Dzintara ielā 100.


Paziņojums

Dārzkopības kooperatīva sabiedrība ,,Ezermala S” paziņo, ka JŪLIJA SUBBOTINA, KAKHRAMANS IBRAGIMOVS, RITA ĢETMANE, MIHAILS BUINJAČENKO, KRISTAPS JANIZIS, INTA GALAKA ir izslēgti no kooperatīva biedru saraksta par nenomaksātiem parādiem.


Paziņojums

Vides pārraudzības valsts birojs informē, ka 2009.gada 24.martā Vides pārraudzības valsts birojs ir izsniedzis Rīgas Brīvostas pārvaldei atzinumu par Rīgas ostas aktivitāšu daļas pārcelšanas no pilsētas centra uz Krievu salu un ar to saistītās infrastruktūras attīstības ietekmes uz vidi novērtējuma noslēguma ziņojumu. Ar ietekmes uz vidi novērtējuma noslēguma ziņojumu un Vides pārraudzības valsts biroja atzinumu var iepazīties Rīgas domē, Valsts vides dienesta Lielrīgas reģionālajā vides pārvaldē, kā arī Vides pārraudzības valsts birojā Rīgā, Rūpniecības ielā 23, tālr. 67321173, un biroja interneta mājas lapā www.vidm.gov.lv/ivnvb.


Paziņojums

Kalkūnes pagasta padome paziņo, ka ar Kalkūnes pagasta padomes 2009.gada 25.februāra lēmumu nr.24 (3, 1.§) ir apstiprināti saistošie noteikumi nr.2 ,,Par Kalkūnes pagasta padomes sociāliem pabalstiem” un ar Kalkūnes pagasta padomes 2009. gada 25.februāra lēmumu nr.25 (3, 2.§) ir apstiprināti saistošie noteikumi nr.3 „Par dzīvokļa pabalsta izmaksas kārtību Kalkūnes pašvaldībā”. Ar saistošo noteikumu pilnu tekstu var iepazīties Kalkūnes pagasta padomē, Ķieģeļu ielā 4, un Kalkūnes pagasta padomes mājas lapā: www.kalkuni.lv.


Paziņojums par promocijas darbu aizstāvēšanu

2009. gada 16. aprīlī plkst. 16.30 Rīgas Tehniskās universitātes Elektronikas un Telekomunikāciju fakultātē Āzenes ielā 12, 210 auditorijā SERGEJS ŠARKOVSKIS aizstāvēs promocijas darbu “Augstselektīvu ciparu filtru sintēze ar uzdotiem laika raksturojuma parametriem” inženierzinātņu doktora zinātniskā grāda iegūšanai.

Oficiālie recenzenti: profesors, Dr. sc. ing. Pēteris Misāns (RTU), Dr. sc. ing. Andris Mednis (A/S “SAF Tehnika”), Dr. habil. comp. sc. Evalds Hermanis (laboratorija “Vide”).

Ar promocijas darbu var iepazīties RTU Zinātniskajā bibliotēkā Rīgā, Ķīpsala ielā 10, Valsts Nacionālajā bibliotēkā Anglikāņu ielā 5 un internetā: http://www.rtu.lv.


Lūgums atsaukties

Sakarā ar pilsoņu LILIJAS BANDZIŅAS, dzim. 1959.26.11., mirusi 2009.16.02., ALDA ZAĶA, dzim. 1952.21.07., miris 2009.14.02., nāvi Rīgas pilsētas pašvaldība lūdz viņu piederīgos pieteikties pa tel.67367062.

10 dienas pēc publikācijas nelaiķus nodos kremācijai.

Tiesību aktu un oficiālo paziņojumu oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!