• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Koncesiju reģistra ziņas. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 3.04.2009., Nr. 53 https://www.vestnesis.lv/ta/id/190160

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Laulāto mantiskās attiecības

Vēl šajā numurā

03.04.2009., Nr. 53

RĪKI
Tiesību aktu un oficiālo paziņojumu oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā. Piedāvājam lejuplādēt digitalizētā laidiena saturu (no Latvijas Nacionālās bibliotēkas krājuma).

Koncesiju reģistra ziņas


Reģistrācijas Nr.:009000040

Nosaukums: Līgums Nr. 26-01-26/14 par ēdināšanas pakalpojumu sniegšanu

Resursi: Baldones novada domes pirmskolas izglītības iestādes “Vāverīte” tehnoloģiskās iekārtas summā 25601.34 LVL un mēbeles un inventārs summā 425.50 LVL.

Koncesionāram piešķirto tiesību apjoms: 1. Uzņēmumam ir pienākums uzturēt un rūpēties par Pašvaldības resursiem kā krietnam un rūpīgam saimniekam, tajā skaitā, bet ne tikai, bez atlīdzības celt prasības Pašvaldības labā un vārdā pret trešajām personām, kas jebkādā veidā radījušas zaudējumus Pašvaldībai u kas izriet no Pašvaldības resursu bojājumiem, iznīcināšanas vai prettiesiskas lietošanas. Ja nepieciešams, Pašvaldība apņemas izsniegt attiecīgu pilnvaru Uzņēmumam šajā punktā minēto darbību veikšanai.

2. Uzņēmumam ir pienākums veikt Pašvaldības resursiem nepieciešamos un derīgos uzlabojumus, ja nepieciešams, veicot rekonstrukciju vai renovāciju, kā arī remontus, uzturēšanas darbus u.tml., nepretendējot uz atlīdzības saņemšanu no Pašvaldības, tajā skaitā veicot tehniskajā specifikācijā ( Līguma 1. pielikums) noteiktos pienākumus.

3. Uzņēmumam ir aizliegts Pašvaldības resursus pilnībā vai pa daļām atsavināt, dāvināt, jebkurā citā veidā nodot īpašumā vai lietošanā trešajām personām, ieķīlāt vai citādi apgrūtināt, kā arī ieguldīt citu komersantu pamatkapitālā.

4. Uzņēmums uzsāk to tehniskajā specifikācijā ( Līguma 1. pielikums) noteikto darbu veikšanu, kas saistīts ar Pašvaldības resursu rekonstrukciju, renovāciju, uzturēšanu, attīstīšanu un kuru veikšanai saskaņā ar normatīvajiem aktiem ir nepieciešams tehnisko projektu izstrāde, kā arī tādu darbu veikšanu, kuru rezultātā tiek mainīta kāda Pakalpojumu sistēmas objekta funkcija tikai pēc šo darbu un projektu rakstveida saskaņošanas ar Pašvaldību.

5. Uzņēmumam ir tiesības visā Līguma darbības laikā netraucēti lietot Pašvaldības resursus, izņemot Līgumā noteiktos ierobežojumus.

6. Uzņēmums veic visus maksājumus, kas saistīts ar Pašvaldības resursu lietošanu, Pašvaldības iesniegtajā rēķinā noteiktajā kārtībā, kā arī sedz visus izdevumus pilnā apmērā, kas nepieciešami Pašvaldības resursu rekonstrukcijai, uzturēšanai un apsaimniekošanai.

7. Uzņēmums maksā par visiem saņemtajiem komunālajiem pakalpojumiem (elektroenerģija, ūdens, kanalizācija, siltums, gāze) atbilstoši komunālo pakalpojumu sniedzēju apstiprinātajiem tarifiem un saskaņā ar Pašvaldības iesniegtajos rēķinos norādīto kārtību katru mēnesi par iepriekšējo mēnesi.

8. Uzņēmumam ir pienākums veikt Pašvaldības resursu uzskaiti visā Līguma darbības laikā.

9. Izmaksas, kas saistītas ar jaunu Pakalpojumu sistēmas objektu ierīkošanu, esošo objektu ekspluatāciju un remontu, sedz Uzņēmums.

10. Uzņēmuma par saviem līdzekļiem ir pienākums laicīgi un efektīgi rūpēties par Pašvaldības resursu bojājumu novēršanu.

11. Uzņēmums ir atbildīgs par tādu Pašvaldībai, Pakalpojumu saņēmējiem un trešajām personām radītu zaudējumu novēršanu, kas tām radīti Pašvaldības resursu lietošanas rezultātā.

Koncesijas līguma termiņš: 2014.gada 30.jūnijā

Koncesijas līguma summa: 26026.84

Koncedents: Baldones novada dome, juridiskā adrese: Rīgas rajons, Baldone, “Pārupes”; Koncesionārs: KRĪGA, Sabiedrība ar ierobežotu atbildību, vienotais reģistrācijas Nr.40003262269, juridiskā adrese: Rīgas rajons, Ķekavas pagasts “Saulstari - 56”

Publikācijas Nr.: KMR00032284626721.

Tiesību aktu un oficiālo paziņojumu oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!