• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Valsts un pašvaldību pasūtījumi. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 8.07.1999., Nr. 223 https://www.vestnesis.lv/ta/id/19063

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Piektdiena, 09.07.1999.

Laidiena Nr. 224/226, OP 1999/224/226

Vēl šajā numurā

08.07.1999., Nr. 223

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Uzaicinājums iesniegt piedāvājumu (UIP) Datums: 1999.gada 8.jūlijs

Līguma identifikācijas Nr.: Rūjiena, Bid No.01 Pasaules bankas aizdevuma/kredīta Nr.: 3964 LV Pasaules bankas kredīta nosaukums: Komunālo pakalpojumu attīstības projekts

1. Latvijas Republika ir saņēmusi kredītu no Starptautiskās rekonstrukcijas un attīstības bankas (Pasaules bankas) Komunālo pakalpojumu attīstības projekta realizācijai, t.sk., Rūjienas pilsētas bibliotēkas ēkas, Rūjienā, Skolas ielā 6, rekonstrukcijas darbu 1.kārtas projektā paredzēto ar materiālu iegādi un celtniecības darbu veikšanu saistīto izdevumu segšanai.

2. Rūjienas pilsētas dome uzaicina iesniegt piedāvājumus bibliotēkas ēkas rekonstrukcijas projekta 1.kārtas darbu īstenošanai, ietverot visu projektā paredzēto darbu izpildi:

— jāpārbūvē starpsienas no sausā apmetuma plātnēm ar skaņas izolāciju atbilstoši projektam,

— jāsiltina ārsienas no telpu iekšpuses,

— jānomaina logu un durvju bloki,

— jānomaina esošie grīdu segumi,

— griesti jāapdarina ar sausā apmetuma plātnēm vai jāizbūvē moduļu piekārtie griesti,

— jāveic telpu kosmētiskais remonts,

— jāizbūvē ieejas lievenis Nr.1,

— bēniņos jāsiltina pārsegums,

— jārekonstruē iekšējais ūdensvads un kanalizācija,

— jāizbūvē apkure un vēdināšana, kā arī siltummezgls atbilstoši projektam,

— elekrotīklu, telefona un datortīkli jāizbūvē atbilstoši projektam.

3. Piedāvājuma dokumenti un papildu kopijas iegādājamas Rūjienas pilsētas domē Rūjienā, Raiņa ielā 3, LV–4240, tālr. 42–63149, iesniedzot rakstisku pieprasījumu, kurā norādīta Piedāvātāja pilna adrese, pasta indekss, faksa un tālruņa numurs, kontaktpersona, kā arī iemaksājot 50 Latvijas latus. Ieinteresētie piedāvātāji var iegūt sīkāku informāciju iepriekšminētajā adresē vai pa tālruni 42–63149.

4. Piedāvājumu derīguma termiņš ir 60 dienas, skaitot no piedāvājumu atvēršanas dienas. Piedāvājumi jānogādā Rūjienas pilsētas domē Rūjienā, Raiņa ielā 3, LV–4240, līdz 1999.gada 16.augustam pulksten 13, kad tie tiks atvērti vēlēšanos piedalīties izteikušo piedāvātāju klātbūtnē.

5. Piedāvātājs, kurš atsauc savu piedāvājumu derīguma termiņa ietvaros un/vai atsakās pieņemt piešķirto līgumu, kam tas tika izvēlēts, un/vai tam neizdodas uzrādīt pieprasītos apdrošināšanas sertifikātus, tiks diskvalificēts no turpmākās piedalīšanās Pašaldību kreditēšanas fonda ietvaros izsludinātajos konkursos uz vienu gadu.

LR Finansu ministrija un Eiropas Kopienu komisija PHARE programmas ietvaros

izsludina atklātu konkursu par darbu izpildi Projekta nosaukums: Ūdenssaimniecības attīstība Siguldā

Veicamo darbu apjoms ietver:

— pieslēgumu jaunām attīrīšanas ietaisēm;

— pašteces un spiedvadu būvniecību;

— galvenās notekūdens pārsūknēšanas stacijas būvniecību un iekārtu uzstādīšanu.

1. Piedalīšanās nosacījumi

Piedalīties konkursā ar vienādiem noteikumiem var visas juridiskās un fiziskās personas no Eiropas Savienības dalībvalstīm, kā arī no PHARE programmas dalībvalstīm. Piegādātajiem materiāliem un pakalpojumiem jābūt no kādas no minētajām valstīm.

2. Finansējums

Darbi tiks veikti ES PHARE Pārrobežu sadarbības programmas ietvaros sniegtās finansiālās un tehniskās palīdzības ietvaros.

3. Konkursa dokumentu un informācijas iegūšana

Ieinteresētie pretendenti var iegūt sīkāku informāciju un iegādāties konkursa dokumentus tālāk norādītajā adresē no š.g. 8. līdz 16.jūlijam darbdienās no pulksten 9 līdz 16, uzrādot maksājuma uzdevumu par Ls 60 (iemaksa netiks atdota) norādītajā bankas kontā vai maksājot šo summu skaidrā naudā.

Konkursa dokumentus iespējams iegādāties arī vēlāk, ar noteikumu, ka tiks ievērots konkursa pieteikumu iesniegšanas termiņš.

Adrese: p/u "Saltavots", Pēterim Jurkāna k–gam, Pils iela 16/3, Sigulda, LV–2150, Latvija. Tālr. (371)2 973502, fakss (371)2 973502. Nauda jāpārskaita uz šādu kontu: LUB Sigulda filiāle, kods 310101900, konta Nr.800508704.

4. Konkurss

Visiem konkursa pieteikumiem jābūt segtiem ar drošības naudu (bankas garantija) 11 400 EURO apmērā, kas jāiesniedz saskaņā ar konkursa norādījumiem. Darba devējs organizēs vietas apskati š.g. 23.jūlijā pulksten 10.

Konkursa pieteikumi jāiesniedz ne vēlāk kā š.g. 23.augustā līdz pulksten 12 p/u "Saltavots" Siguldā, Pils ielā 16/3, LV–2150, Latvijā, konkursa dokumentos norādītajā kārtībā.

SIA "Ventspils Reiss" izsludina konkursu par tiesībām veikt projektēšanas darbus

Darba sastāvs: divu esošo ēku rekonstrukcija, pielāgojot tās autotransporta uzņēmuma vajadzībām:

— ārējo tīklu ierīkošana (ūdensapgāde, kanalizācija, elektroapgāde, siltuma apgāde, telefonizācija);

— transporta mazgāšanas un tehniskās apskates ēku būvniecība;

— stāvlaukuma un iekšējo ceļu ierīkošana (platība līdz 12 000 km2);

— dūmeņa uzstādīšana un katlumājas iekārtas montāža.

Piedāvājumi iesniedzami līdz š.g. 16.jūlijam pulksten 14 Ventspilī, Brīvības ielā 2, SIA "Ventspils Reiss".

Papildu informāciju un konkursa dokumentus pēc dalības maksas Ls 150 samaksas uzņēmuma kasē var saņemt pie O.Grinberga, tālr. 9466527, fakss 36 28383.

LR Finansu ministrija un Eiropas Kopienu komisija PHARE programmas ietvaros

izsludina atklātu konkursu par darbu izpildi Projekta nosaukums:

Ūdenssaimniecības attīstība Limbažos

Veicamo darbu apjoms ietver:

— esošo notekūdens attīrīšanas ietaišu atjaunošanu un jaunu iekārtu uzstādīšanu;

— nepieciešamo pieslēgumu izbūvi;

— galvenās notekūdens pārsūknēšanas stacijas atjaunošanu un jaunu iekārtu uzstādīšanu.

1. Piedalīšanās nosacījumi

Piedalīties konkursā ar vienādiem noteikumiem var visas juridiskās un fiziskās personas no Eiropas Savienības dalībvalstīm, kā arī no PHARE programmas dalībvalstīm. Piegādātajiem materiāliem un pakalpojumiem jābūt no kādas no minētajām valstīm.

2. Finansējums

Darbi tiks veikti ES PHARE Pārrobežu sadarbības programmas ietvaros sniegtās finansiālās un tehniskās palīdzības ietvaros.

3. Konkursa dokumentu un informācijas iegūšana

Ieinteresētie pretendenti var iegūt sīkāku informāciju un iegādāties konkursa dokumentus tālāk norādītajā adresē no š.g. 12. līdz 23.jūlijam darbdienās no pulksten 9 līdz 16, uzrādot maksājuma uzdevumu par Ls 150 (iemaksa netiks atdota) norādītajā bankas kontā vai maksājot šo summu skaidrā naudā.

Konkursa dokumentus iespējams iegādāties arī vēlāk, ar noteikumu, ka tiks ievērots konkursa pieteikumu iesniegšanas termiņš.

Adrese: Limbažu KPU, Normundam Zaķa k–gam, Mehanizācijas iela 4, Limbaži, LV–4001, Latvija. Tālr. (371)40 21536, fakss (371)40 21536. Nauda jāpārskaita uz šādu kontu: LUB Limbažu nodaļa, kods 310101900, konta Nr.000508001.

4. Konkurss

Visiem konkursa pieteikumiem jābūt segtiem ar drošības naudu (bankas garantija) 20 000 EURO apmērā, kas jāiesniedz saskaņā ar konkursa norādījumiem. Darba devējs apskati neorganizēs.

Konkursa pieteikumi jāiesniedz ne vēlāk kā š.g. 24.augustā līdz pulksten 12 Limbažu pilsētas domē Limbažos, Blaumaņu Kārļa laukumā 1, LV–4001, Latvijā, konkursa dokumentos norādītajā kārtībā.

Daugavpils Pedagoģiskā universitāte izsludina konkursu uz valsts pasūtījuma

(identifikācijas numurs IZM, DPU LIIS Nr. 99/01)

izpildi datortehnikas un programmatūras iegādei, informatīvās sistēmas izveidei

Konkursa nolikumu var saņemt Daugavpils Pedagoģiskajā universitātē Daugavpilī, Vienības ielā 13 — 219 vai 221, darbdienās no pulksten 9 līdz 12. Pieteikumu iesniegšana līdz 1999.gada 19.augustam pulksten 12. Uzziņas pa tālr. 5422922, 9545009.

Latvijas Republikas Ārlietu ministrija izsludina konkursu par Latvijas ārlietu dienesta vizuālo tēlu (Logo)

Pretendenti konkursa nolikumu var saņemt Ārlietu ministijā Rīgā, Brīvības bulvārī 36 (ieeja no Tērbatas ielas) katru darbdienu no pulksten 9 līdz 16 (tālr. 7016207). Pretendentu piedāvājumu iesniegšanas termiņš ir 1999.gada 10.augusts pulksten 13.

Izsoles rezultāti

Rīgas domes Satiksmes departaments paziņo, ka pašvaldības pasūtījumus:

1) RD SD 99/21 Pasažieru regulāro komercpārvadājumu maršruta Nr. 206 "Mežciems — Jugla 3 — Centrālā stacija" apkalpošanas tiesības ir piešķirtas a/s "RĪGAS PILSĒTAS VALDES AUTOBĀZE".

2) RD SD 99/22 Pasažieru regulāro komercpārvadājumu maršruta Nr. 206 "Mežciems — Jugla 3 — Centrālā stacija" apkalpošanas tiesības ir piešķirtas SIA "AB PLUSS".

3) RD SD 98/68 Tiesības no 1999.gada 1.aprīļa līdz 2000.gada 31.martam izgatavot vienreizējas braukšanas biļetes un braukšanas kartes Rīgas pilsētas pašvaldības uzņēmumiem "Autobusu parks "Imanta"", "Tālava" un "Tramvaju un trolejbusu pārvalde", kā arī komercpārvadātājiem ir piešķirtas IU "GUNDARS" (braukšanas karšu un vienreizējo braukšanas biļešu blociņos izgatavošana) un A/S "PARAUGTIPOGRĀFIJA" (vienreizējo braukšanas biļešu izgatavošana ruļļos).

4) RD SD 98/71 Pilsētas pašvaldības sabiedriskā transporta konduktoru, vadītāju un šoferu formas tērpu skiču izgatavošana ir piešķirts SIA "IRVE", SIA "HITONS", SIA "LAAD".

5) RD SD 98/58 Tiesības piegādāt dīzeļdegvielu, eļļas, smērvielas un dzesēšanas šķidrumus Rīgas pilsētas pašvaldības uzņēmumiem "Autobusu parks "Imanta"", "Tālava" un "Tramvaju un trolejbusu pārvalde" 1999.gadā ir piešķirtas SIA "SHELL LATVIJA" (tiesības piegādāt motoreļļu Mercedes–Benz markas autobusiem) un SIA "NESTE" (tiesības piegādāt motoreļļas, transmisijas eļļas, hidrauliskās eļļas un smērvielas).

6) RD SD 98/72 Tiesības piegādāt dīzeļdegvielu Rīgas pilsētas pašvaldības uzņēmumiem "Autobusu parks "Imanta"", "Tālava" un "Tramvaju un trolejbusu pārvalde" 1999.gadā ir piešķirtas SIA "LUKOIL BALTIJA R".

Izsoles rezultāti

Latvijas Republikas Saeimas Kanceleja paziņo, ka izsolē par Saeimas ēkas Rīgā, Torņa ielā 3/5, Trokšņu ielā 1, rekonstrukcijas un restaurācijas darbu veikšanu ir uzvarējusi SIA "RĪGAS RESTAURĀCIJAS BIROJS".

 

 

 

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!