• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ministru kabineta 1999. gada 13. jūlija protokola izraksts Nr. 35 "Par akciju sabiedrību "Tolaram Fibers" (bij. "Dauteks")". Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 16.07.1999., Nr. 231/232 https://www.vestnesis.lv/ta/id/19240

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ministru kabineta noteikumi Nr.250

Kārtība, kādā veicami pašvaldību savstarpējie norēķini par izglītības iestāžu vai sociālās aprūpes iestāžu sniegtajiem pakalpojumiem

Vēl šajā numurā

16.07.1999., Nr. 231/232

PAR DOKUMENTU

Izdevējs: Ministru kabinets

Veids: protokola izraksts

Numurs: 35

Pieņemts: 13.07.1999.

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Ministru kabineta sēdes protokola Nr.35 izraksts

Rīgā 1999.gada 13.jūlijā

25.§

Par akciju sabiedrību "Tolaram Fibers" (bij. "Dauteks")

Apspriešanā piedalījās: J.Naglis, I.Godmanis, R.Zīle, V.Krištopans.

1. Noteikt 1998.gada 9.janvāri par akciju sabiedrības "Tolaram Fibers" privatizācijas brīdi, līdz kuram kapitalizējami valsts budžetā ieskaitāmo nodokļu maksājumu pamatparādi un īpašuma nodokļa un iedzīvotāju ienākuma nodokļa maksājumu pamatparādi.

2. Ekonomikas ministrijai sagatavot un iesniegt noteiktā kārtībā izskatīšanai Ministru kabinetā noteikumu projektu par akciju sabiedrības "Tolaram Fibers" valsts budžetā ieskaitāmo nodokļu maksājumu pamatparādu, īpašuma nodokļa un iedzīvotāju ienākuma nodokļa maksājumu pamatparādu kapitalizāciju.

3. Finansu ministrijai vienoties ar akciju sabiedrību "Tolaram Fibers" par izmaiņām pagarināto nokavēto valsts budžetā ieskaitāmo nodokļu maksājumu saistību rakstos paredzētajos samaksas grafikos saskaņā ar akciju sabiedrības "Tolaram Fibers" priekšlikumiem un iesniegt šo vienošanos apstiprināšanai Ministru kabinetā.

4. Likumā "Par akciju sabiedrībām" noteiktajā kārtībā kapitalizēt summas, kas saskaņā ar Finansu ministrijas 1993.gada 21.decembra garantiju Japānas firmai "Marubeni Corporation" samaksātas firmai līdz šī lēmuma pieņemšanai, ja akciju sabiedrība "Tolaram Fibers" vai iesaistītās valsts institūcijas garantē kapitalizācijas rezultātā radušās valsts kapitāla daļas pirkumu.

5. Turpmākie maksājumi, kas tiks izdarīti Japānas firmai "Marubeni Corporation" saskaņā ar Finansu ministrijas 1993.gada 21.decembra garantiju, kapitalizējami pēc to izdarīšanas, ja akciju sabiedrība "Tolaram Fibers" vai iesaistītās valsts institūcijas garantē kapitalizācijas rezultātā radušās valsts kapitāla daļas pirkumu.

6. Noteikt, ka to valstij piederošo kapitāla daļu, kas radīsies šī protokollēmuma 4. un 5.punktā paredzētā parāda kapitalizācijas rezultātā, turētājs būs Privatizācijas aģentūra.

7. Noteikt, ka valsts kapitāla daļas turētājs slēdz akcionāru līgumu ar kompāniju "Asean Interests Limited" par jautājumiem, kas ir saistīti ar sabiedrības sekmīgas saimnieciskās darbības nodrošināšanu un šī protokollēmuma izpildi.  

Ministru prezidents V.Krištopans  

Valsts kancelejas direktors A.Vītols

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!