• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par jaunu militāro žurnālu. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 20.07.1999., Nr. 234/235 https://www.vestnesis.lv/ta/id/19296

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Sēlija ceļā uz ES

Vēl šajā numurā

20.07.1999., Nr. 234/235

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par jaunu militāro žurnālu SARGS.JPG (37884 BYTES)

Latvija kļuvusi par vienu žurnālu bagātāka, vakar, 19. jūlijā, Dailes teātrī notika militārā žurnāla "Tēvijas Sargs" pirmā numura prezentācija.

Šī gada 7. jūlijā aizsardzības ministrs Ģirts Valdis Kristovskis parakstīja pavēli, kas nosaka, ka turpmāk Aizsardzības ministrijas laikraksts "Tēvijas Sargs" iznāks kā žurnāls.

"Tēvijas Sargs" ir pagaidām vienīgais militārais žurnāls Latvijā, kas atspoguļos notikumus Aizsardzības ministrijā, Nacionālajos bruņotajos spēkos, kā arī tajā būs problēmraksti, piemēram, par Latvijas integrāciju NATO. Žurnāls iznāks reizi mēnesī un būs 40 lappušu biezs. Žurnāla galvenā redaktore ir Līga Lakuča, kura par žurnāla devīzi ir izvēlējusies vārdus: "Tiem, kas gatavi iet caur uguni un ūdeni".

Savā apsveikuma runā aizsardzības ministrs atzinās, ka sākotnēji viņu mākušas bažas, vai karavīra dzīve ir tik interesanta, lai tai varētu katru mēnesi veltīt 40 lappušu biezu numuru, taču, izlasot pirmo laidienu, ministra šaubas esot zudušas.

Žurnāla pirmajā numurā ir saruna ar aizsardzības ministru Ģirtu Valdi Kristovski, intervija par Latvijas virzību uz NATO, raksti par valsts vēsturi, ieročiem un daudz ko citu.

Rūta Jaksona, "LV" informācijas redaktore

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!