• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Sēlija ceļā uz ES. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 20.07.1999., Nr. 234/235 https://www.vestnesis.lv/ta/id/19298

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Valsts prezidente: - sarunā ar Latvijas vēstnieku pie NATO

Vēl šajā numurā

20.07.1999., Nr. 234/235

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Sēlija ceļā uz ES

Šodien, 20.jūlijā, Jēkabpilī, notiek seminārs "Sēlijas novads ceļā uz Eiropas Savienību", ko organizē Latvijas Tautas skola un atbalsta Eiropas integrācijas birojs un Jēkabpils rajona padome.

Seminārā par iespējamiem Latvijas ieguvumiem vai zaudējumiem, iestājoties Eiropas Savienībā, stāsta Eduards Bruno Deksnis, kurš ir viens no diviem latviešiem, kas jau šobrīd strādā Eiropas Savienības "valdībā" — Eiropas Komisijā.

Seminārā paredzēti arī citi jautājumi. "Ko nozīmē virzība uz Eiropas Savienības kopējo lauksaimniecības politiku?" — par to runā Ainārs Nāvels no Zemkopības ministrijas. Ar iespējām piedalīties Eiropas Savienības izglītības programmās iepazīstina Baiba Sermuliņa no Akadēmiskās izglītības programmu aģentūras. Par muitas šodienu, rītdienu un nākotni runā Didzis Paegle no Finansu ministrijas. Savukārt J.Zvirgzdagrauds uzstājas ar lekciju par organizāciju kultūru Latvijā Eiropas problēmu kontekstā.

Eiropas integrācijas birojs

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!