• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par pilsonības pretendentu uzticības solījumu Latvijai. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 21.07.1999., Nr. 236 https://www.vestnesis.lv/ta/id/19342

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par sarunu ar "Latvijas auto"

Vēl šajā numurā

21.07.1999., Nr. 236

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par pilsonības pretendentu uzticības solījumu Latvijai

Rīt, 22.jūlijā, pulksten 16 Jelgavas rajona padomes telpās Pasta ielā 37 divdesmit Latvijas iedzīvotāji, kuri iegūst pilsonību naturalizācijas kārtībā, svinīgi parakstīs solījumu par uzticību Latvijas Republikai. Atzīmējot ASV institūciju palīdzību LR Naturalizācijas pārvaldes darba pilnveidošanā, svinīgajā ceremonijā piedalīsies ASV vēstniecības un ASV Attīstības aģentūras pārstāvji.

Plānots, ka pasākumu apmeklēs ASV vēstnieks Latvijā Džeimss Holmss, ASV Attīstības aģentūras administratora vietnieks Eiropas un NVS valstu jautājumos Dons Preslijs, ASV Attīstības aģentūras pārstāvis Latvijā Hovards Handlers un citi šīs organizācijas darbinieki. Svinīgajā pasākumā piedalīsies arī LR Naturalizācijas pārvaldes priekšniece Eiženija Aldermane un Jelgavas pilsētas domes priekšsēdētāja vietnieks Juris Kaminskis.

Solījuma par uzticību Latvijas Republikai došana ir naturalizācijas procesa sastāvdaļa, pēc kuras Ministru kabinets lemj par pilsonības pretendentu uzņemšanu Latvijas pilsonībā.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!