• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ekonomikas ministrs - tiekoties ar Privatizācijas aģentūras un Attīstības aģentūras ģenerāldirektoriem. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 23.07.1999., Nr. 237/238 https://www.vestnesis.lv/ta/id/19383

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ekonomikas ministrs - tiekoties ar Privatizācijas aģentūras un Attīstības aģentūras ģenerāldirektoriem (turpinājums)

Vēl šajā numurā

23.07.1999., Nr. 237/238

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Ekonomikas ministrs:

— tiekoties ar Privatizācijas aģentūras un Attīstības aģentūras ģenerāldirektoriem

Turpinot iepazīties ar Ekonomikas ministrijas (EM) pārziņā esošo institūciju darbību, ekonomikas ministrs Vladimirs Makarovs trešdien, 21.jūlijā, tikās ar Privatizācijas aģentūras (PA) ģenerāldirektoru Jāni Nagli un Latvijas Attīstības aģentūras (LAA) ģenerāldirektoru Māri Ēlertu.

Tiekoties ar PA ģenerāldirektoru, tika apspriesti EM un PA darba grafiki, abu institūciju gatavoto dokumentu saskaņošanas principi, sadarbība likumprojektu sagatavošanā. Tika pārrunāta nepieciešamība pārskatīt tos likumdošanas aktus, kas traucē mazo un vidējo uzņēmumu veiksmīgu darbību, tādējādi samazinot birokrātiskās procedūras uzņēmējdarbībā. Īpašu uzmanību sarunas gaitā ekonomikas ministrs pievērsa nepieciešamībai veikt grozījumus likumdošanā, kas reglamentē maksātnespējīgo un bankrotējošo uzņēmumu darbību, lai nodrošinātu saistību izpildi pret šo uzņēmumu darbiniekiem. Tikšanās laikā apspriesta arī nepieciešamība sakārtot nozaru (piemēram, enerģētikas un telekomunikāciju, ko skar būtiskas pārmaiņas) politiku.

Tika nolemts, ka tuvākajā laikā valdībā tiks skatīts jautājums par iespējamām izmaiņām PA padomes sastāvā, jo, piemēram, PA padomes loceklis, Tautas partijas pārstāvis Mārtiņš Bičevskis ir kļuvis par Saeimas deputātu, tāpēc TP darbam PA padomē ir jādeleģē jauns pārstāvis.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!