• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ministru kabineta Komitejas 26.jūlija sēdē. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 27.07.1999., Nr. 239 https://www.vestnesis.lv/ta/id/19435

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Latvijas Republikas Augstākās tiesas Plēnuma lēmums Nr.7

Par likuma atsevišķu normu piemērošanu krimināllietās sakarā ar Krimināllikuma spēkā stāšanos

Vēl šajā numurā

27.07.1999., Nr. 239

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Ministru kabineta Komitejas 26.jūlija sēdē

Akceptēts noteikumu projekts "Kārtība, kādā piesakāms patērētāja prasījums par nepienācīgas kvalitātes preci vai pakalpojumu, un preces vai izgatavotās lietas ekspertīzes kārtība".

Akceptēts noteikumu projekts "Noteikumi par naftas ieguves valsts nodevu". Naftas ieguves valsts nodeva ir maksa par Latvijas Republikas teritorijā vai eksluzīvajā ekonomiskajā zonā iegūto naftu. Konkrēto likmi noteiks atkarībā no diennaktī iegūtā naftas daudzuma katrā atradnē atsevišķi.

Komiteja akceptēja noteikumu projektu "Ogļūdeņražu meklēšanas, izpētes un ieguves noteikumi". Noteikumi regulēs visu ar naftu saistīto darbību ķēdi: licenču bloku sagatavošanu konkursam; konkursa norisi; licenču izsniegšanu konkursa uzvarētājiem; naftas darbu pārraudzību un kontroli izpētes un ieguves periodā, kā arī likvidācijas procesus pēc ieguves izbeigšanas.

Akceptēti grozījumu projekti Ministru kabineta 1997.gada 8.jūlija noteikumos Nr.238 "Valsts nozīmes derīgo izrakteņu un atradņu, kā arī valsts nozīmes zemes dzīļu nogabalu izmantošanas kārtība" un Ministru kabineta 1997.gada 8.jūlija noteikumos Nr.239 "Zemes dzīļu izmantošanas noteikumi". Grozījumi nepieciešami, lai sakārtotu likumdošanu, pirms uzsākta ogļūdeņražu meklēšana, izpēte un ieguve Latvijas kontinentālā šelfa ekskluzīvajā zonā.

Akceptēts rīkojuma projekts "Par Latvijas Republikas pievienošanos Eiropas Konvencijai par bērnu adopciju".

Komiteja akceptēja rīkojuma projektu "Par Latvijas Republikas pievienošanos Eiropas Konvencijai par ārlaulībā dzimušo bērnu tiesisko statusu".

Akceptēts noteikumu projekts "Par fizisko un juridisko personu uzturēšanās kārtību Aglonas svētvietas aizsardzības zonā".

Akceptēts noteikumu projekts "Latvijas Tūrisma konsultatīvās padomes nolikums". Padome būs institūcija, kuras lēmumi tūrisma jomā būs rekomendējoši valsts un pašvaldību iestādēm, uzņēmumiem, kā arī sabiedriskajām organizācijām.

Akceptēts grozījumu projekts Ministru kabineta 1999.gada 6.aprīļa noteikumos Nr.131 "Latvijas Republikas vīzu izsniegšanas kārtība". Grozījumi paredz redakcionāli precizēt minētos noteikumus.

Komiteja akceptēja noteikumu projektu "Noteikumi par operatīvajiem transportlīdzekļiem". Tie noteiks juridiskās presonas, kurām ir tiesības lietot operatīvos transportlīdzekļus, kā arī operatīvo transportlīdzekļu izmantošanas kārtību.

Akceptēts noteikumu projekts "Noteikumi transportlīdzekļu un kravu veterinārās, fitosanitārās un sanitāri higiēniskās kontroles vietu iekārtošanai robežkontroles punktā". Šie noteikumi noteiks prasības, kādas jāpiemēro Latvijas Republikas valsts (muitas) robežu šķērsojošo transportlīdzekļu un kravu veterinārās, fitosanitārās un/vai sanitāri higiēniskās kontroles vietu iekārtošanai robežkontroles punktos.

Valdības preses departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!