• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
"Latvijas Vēstnesis. Dokumenti" - nāk klajā 16.a,b,c burtnīca. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 28.07.1999., Nr. 240/241 https://www.vestnesis.lv/ta/id/19460

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par lielsvētkiem pirms 100 gadiem Rīgā

Vēl šajā numurā

28.07.1999., Nr. 240/241

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

"Latvijas Vēstnesis. Dokumenti" — nāk klajā 16.a,b,c burtnīca

Godātie lasītāji, pie Jums dodas trīs burtnīcas (16.a, 16.b un 16.c) ar vienu dokumentu — Ministru kabineta noteikumiem Nr.212 "Noteikumi par dabas liegumiem", kas izdoti saskaņā ar likumu "Par īpaši aizsargājamām dabas teritorijām". Šie noteikumi nosaka divsimt vienpadsmit īpaši aizsargājamas dabas teritorijas — dabas liegumus: ezerus, purvus, salas, mežus, pļavas u.c. Katra dabas lieguma shēma un robežu apraksts dots atsevišķā noteikumu pielikumā. Tie sakārtoti Latvijas rajonu alfabēta secībā. Pirmajā burtnīcā (16.a) iekļauti astoņi rajoni, sākot ar Aizkraukles un beidzot ar Gulbenes rajonu, — pavisam 67 pielikumi. Daži no šiem liegumiem atrodas vēl citu rajonu teritorijā. Tādi ir Pārabaine —Balvu, Madonas un Rēzeknes rajonā, Pededzes lejtece — Balvu, Gulbenes un Madonas rajonā, Drabiņu purva lieguma daļa un Līvbērzes liekņa — Dobeles un Jelgavas rajonā.

Otrajā burtnīcā (16.b) ir sešu rajonu dabas liegumi, sākot ar Jēkabpils rajonu un beidzot ar Limbažu rajonu, — pavisam 59 pielikumi. No tiem Lielais Pelečāres purvs atrodas Jēkabpils un Preiļu rajonā, Ventas un Šķerveļa ieleja — Kuldīgas un Saldus rajonā.

Trešajā burtnīcā (16.c) ir divpadsmit rajonu dabas liegumi, sākot ar Ludzas rajonu un beidzot ar Ventspils rajonu,— pavisam 80 pielikumi, kā arī Rīgas pilsētas piecas teritorijas — Vakarbuļļi, Krēmeri, Daugavgrīva, Vecdaugava, Jaunciems. Noteikumi ir spēkā ar šā gada 23.jūniju, bet attiecībā uz desmit īpaši aizsargājamām teritorijām tie stāsies spēkā ar 2000.gada 1.aprīli. Tādas ir Jaunanna Alūksnes rajonā, Ukru gārša Dobeles rajonā, Ābeļi Jēkabpils rajonā, Zvārde Saldus rajonā u.c. Jūsu "LV"

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!