• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Koncesiju reģistra ziņas. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 23.07.2009., Nr. 116 https://www.vestnesis.lv/ta/id/195210

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Laulāto mantiskās attiecības

Vēl šajā numurā

23.07.2009., Nr. 116

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Koncesiju reģistra ziņas


 

Reģistrācijas Nr.:009000048

Nosaukums: akciju sabiedrība “TALSU AUTOTRANSPORTS”

Koncesijas nosaukums: Tiesības sniegt sabiedriskā transporta pakalpojumus autobusiem Talsu pilsētas maršrutu tīkla pilsētas nozīmes maršrutos un Talsu rajona reģionālās vietējās nozīmes maršrutu tīkla reģionālās vietējās nozīmes maršrutos.

Koncesijas resursi: Koncesionāra rīcībā netiek nodoti koncedenta resursi, bet tiesība sniegt sabiedriskā transporta pakalpojumus ar autobusiem Talsu pilsētas maršrutu tīkla pilsētas nozīmes maršrutos un Talsu rajona reģionālās vietējās nozīmes maršrutos.

Koncesionāram piešķirto tiesību apjoms: Sniegt sabiedriskā transporta pakalpojumus ar autobusiem Talsu pilsētas maršrutu tīkla pilsētas nozīmes mrašrutos un Talsu rajona reģionālās vietējās nozīmes maršrutu tīkla reģionālās vietējās nozīmes maršrutos koncesijas līgumā un tā pielikumos noteiktajā kārtībā un apjomā, saņemot maksu par sniegtajiem sabiedriskā transporta pakalpojumiem no sabiedriskā transporta pakalpojumu saņēmējiem, un saņemot ar sabiedriskā transporta pakalapojumu sniegšanu saistīto zaudējumu un izdevumu kompensāciju normatīvajos aktos noteiktajā kārtībā.

Koncesijas līguma termiņš: no 2010.gada 1 janvāra līdz 2018.gada 1.janvārim

Koncedents: Talsu rajona padome, juridiskā adrese: Kareivju iela 7, Talsi;

Koncesionārs: TALSU AUTOTRANSPORTS, Akciju sabiedrība, vienotais reģistrācijas Nr.40003009139, juridiskā adrese: Talsu novads, Talsi, Stendes iela 5

Publikācijas Nr.: KMR00034954135149.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!