• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ministru kabineta 31. maija ārkārtas sēdē. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 1.06.1999., Nr. 177/178 https://www.vestnesis.lv/ta/id/19577

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ministru prezidenta rīkojums Nr.211

Par I.Stirānu

Vēl šajā numurā

01.06.1999., Nr. 177/178

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Ministru kabineta 31. maija ārkārtas sēdē

Pienemts zināšanai finansu ministra Ivara Godmaņa sniegtais ziņojums par 1999.gada valsts budžeta asignējumiem.

Ministru kabinets nolēma saskaņā ar likuma "Par budžetu un finansu vadību" 25.pantu aizkavēt: asignējumu pārskaitīšanu 1999.gada valsts pamatbudžeta izdevumiem par 15 844 675 latiem un valsts speciālā budžeta izdevumiem par 13 278 152 latiem saskaņā ar Finansu ministrijas apkopotajiem ministriju priekšlikumiem; valsts pamatbudžeta tīro aizdevumu izsniegšanu par 29 449 686 latiem, tajā skaitā aizdevumus aizkavēt par 8 662 922 latiem, bet aizdevumu atmaksas palielināt par 20 786 764 latiem.

Finansu ministrijai saskaņā ar šo protokollēmumu uzdots precizēt iesniegtos pielikumus, noformēt tos atsevišķa dokumenta veidā un nosūtīt visām ministrijām un Valsts kancelejai.

Ministrijām un centrālajām valsts iestādēm uzdots: trīs dienu laikā iesniegt Finansu ministrijā atbilstoši šim protokollēmumam precizētus finansēšanas plānus, no šā gada 1.jūnija līdz 1.septembrim aizkavētos asignējumus pārceļot uz šā gada ceturto ceturksni; neuzņemties jaunas saistības par aizkavēto asignējumu summām.

Finansu ministram līdz precizēto finansēšanas plānu iesniegšanai uzdots piešķirt asignējumus tikai neatliekamiem maksājumiem — atalgojumiem un citiem ar Finansu ministriju saskaņotiem maksājumiem.

Finansu ministrijai (Valsts ieņēmumu dienestam) līdz šā gada 15.augustam uzdots iesniegt izskatīšanai Ministru kabinetā ziņojumu par veiktajiem pasākumiem ieņēmumu bāzes nodrošināšanā, par atliktajiem nodokļu maksājumiem un informāciju par iespējām palielināt ieņēmumus.

Valdības preses departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!