• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ministru prezidenta 1996. gada 5. septembra rīkojums Nr. 245 "Par ministriju atbildību, gatavojot atbildes uz Eiropas Komisijas papildjautājumiem Latvijai". Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 10.09.1996., Nr. 151 https://www.vestnesis.lv/ta/id/196507

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ministru kabineta noteikumi nr.344

Valsts hidrometeoroloģijas pārvaldes nolikums

Vēl šajā numurā

10.09.1996., Nr. 151

PAR DOKUMENTU

Izdevējs: Ministru prezidents

Veids: rīkojums

Numurs: 245

Pieņemts: 05.09.1996.

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Ministru prezidenta rīkojums Nr.245

Rīgā 1996.gada 5.septembrī

Par ministriju atbildību, gatavojot atbildes uz Eiropas Komisijas papildjautājumiem Latvijai

1. Ministrijām saskaņā ar Eiropas integrācijas biroja noteikto kompetenci sagatavot un pārtulkot angļu valodā atbildes uz Eiropas Komisijas papildjautājumiem Latvijai un līdz 1996.gada 20.septembrim diskešu formā iesniegt tās Eiropas integrācijas birojā.

2. Atjaunot ar Ministru prezidenta 1996.gada 5.jūlija rīkojumu nr.193 "Par darba grupas izveidošanu Latvijas atbildes uz Eiropas Komisijas iesniegtajiem "Jautājumiem Latvijai" projekta izstrādāšanai" (Latvijas Vēstnesis, 1996, 117.nr.) izveidotās darba grupas darbu.

3. Noteikt, ka šī rīkojuma 2.punktā minētā darba grupa analizē un izvērtē ministriju iesniegtās atbildes un, ja nepieciešams, nodod tās attiecīgajām ministrijām papildinājumu vai grozījumu izdarīšanai noteiktajā termiņā.

4. Eiropas integrācijas birojam nodrošināt šī rīkojuma 2.punktā minētās darba grupas sekmīgu darbu un līdz 1996.gada 30.septembrim sagatavot atbilžu galīgo variantu.

5. Noteikt, ka ministri saskaņā ar Eiropas integrācijas biroja noteikto kompetenci ir personīgi atbildīgi par atbilžu sagatavošanu un kvalitāti, kā arī par to savlaicīgu iesniegšanu Eiropas integrācijas birojā.

6. Īpašu uzdevumu ministram Eiropas savienības lietās A.Kiršteinam līdz 1996.gada 30.septembrim atbildes uz Eiropas Komisijas papildjautājumiem Latvijai iesniegt Eiropas Komisijas delegācijas vadītājam Latvijā.

Ministru prezidents A.Šķēle

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!