• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Valsts prezidents: - sarunā ar Itālijas vēstnieku - tiekoties ar Saeimas priekšsēdētāju. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 9.06.1999., Nr. 186/189 https://www.vestnesis.lv/ta/id/19737

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Amatu konkuri

Vēl šajā numurā

09.06.1999., Nr. 186/189

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Valsts prezidents:

— sarunā ar Itālijas vēstnieku

Foto: Māris Kaparkalējs, "LV"

I.JPG (19165 BYTES) Valsts prezidents Guntis Ulmanis vakar, 8. jūnijā, tikās ar Itālijas vēstnieku Latvijā Alesandro Pjetromarki (attēlā).

Tikšanās laikā pārrunātas Latvijas un Itālijas divpusējās attiecības. G.Ulmanis un A.Pjetromarki bija vienisprātis, ka starp valstīm valda ļoti labas attiecības. Sarunā spriests par politiskajām aktualitātēm Latvijā un Itālijā.

Valsts prezidents un vēstnieks apsprieda gaidāmo G.Ulmaņa darba vizīti Itālijā no 22. līdz 26. jūnijam, kuras laikā pēc Neatkarīgā Maltas Bruņinieku ordeņa ielūguma iecerēts apmeklēt ordeņa 900 gadu jubilejas pasākumus, kā arī tikties ar Romas pāvestu Jāni Pāvilu II. Iespējama G.Ulmaņa tikšanās ar Itālijas prezidentu Romāno Prodi.

 

— tiekoties ar Saeimas priekšsēdētāju

Valsts prezidents Guntis Ulmanis šodien tikās ar Saeimas priekšsēdētāju Jāni Straumi. Sarunā tika apspriestas gaidāmās Valsts prezidenta vēlēšanas, Valsts valodas likuma pieņemšanas gaita, kā arī jautājumi, kas saistīti ar sadarbību koalīcijā.

Valsts prezidenta preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!