• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ministru prezidents - oficiālā vizītē Ungārijā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 10.06.1999., Nr. 190 https://www.vestnesis.lv/ta/id/19805

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par Eiropas Kopienas dibināšanas dokumentiem

Vēl šajā numurā

10.06.1999., Nr. 190

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Ministru prezidents:

— oficiālā vizītē Ungārijā

Vakar, 9. jūnijā Ministru prezidents Vilis Krištopans ar Aiju Krištopanes kundzi, kā arī plaša uzņēmēju delegācija ieradās oficiālā vizītē Ungārijas Republikā.

Vizītes ietvaros Ministru prezidents piedalījās pieņemšanā par godu aviosabiedrības "Air Baltic" tiešās satiksmes Budapešta–Rīga atklāšanai.

Šodien, 10. jūnijā, V.Krištopans tiksies ar Ungārijas Republikas premjerministru Viktoru Orbanu, Ungārijas Nacionālās asamblejas priekšsēdētāju Jānošu Aderu un piedalīsies Latvijas un Ungārijas uzņēmēju seminārā.

Sarunās paredzēts apspriest abu valstu divpusējās attiecības, kā arī Eiropas Savienības un NATO paplašināšanās jautājumus.

Latvija ir ieinteresēta intensificēt sadarbību ar Ungāriju tirdzniecības un ekonomisko attiecību veicināšanā, pēc iespējas likvidējot pastāvošās ekonomiskās, institucionālās un informācijas barjeras. Tādēļ vizītes gaitā tiks parakstīti arī divi līgumi — Brīvās tirdzniecības līgums un Līgums par ieguldījumu veicināšanu un savstarpējo aizsardzību. Līgumus no Latvijas puses parakstīs Ārlietu ministrijas valsts sekretārs Māris Riekstiņš.

Valdības preses departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!