• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par situāciju a/s "Aurora". Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 16.06.1999., Nr. 195/196 https://www.vestnesis.lv/ta/id/19928

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Rīgā, domājot un lemjot par drošību Latvijā, Eiropā

Vēl šajā numurā

16.06.1999., Nr. 195/196

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par situāciju a/s "Aurora"

Vakar, 15.jūnijā, Ministru prezidenta padomnieks labklājības jautājumos Imants Rezebergs tikās ar maksātnespējīgās akciju sabiedrības "Aurora" strādājošo piketētāju pārstāvjiem, kuri pulcējās pie Ministru kabineta, lai izteiktu savu prasību — noņemt no strādājošajiem atbildību par uzņēmuma nesamaksāto sociālo nodokli.

Sarunas gaitā tika pārrunātas vairākas nepilnības un problēmas šajā sakarībā, kas reāli var izpausties kā nesamaksāts sociālais nodoklis par tiem darbiniekiem, kas tuvākajā laikā tiks atbrīvoti no darba akciju sabiedrībā "Aurora". Rezultātā var izveidoties situācija, kas liegtu darbu zaudējušajiem iestāties darba biržā un saņemt bezdarbnieku pabalstu.

Abas puses sarunas gaitā vienojās, ka jau drīzākajā laikā uzņēmuma strādājošie iesniegs Ministru prezidentam konkrētu faktoloģisku materiālu par sociālā nodokļa nesamaksu prognozēm un savus priekšlikumus jautājuma risināšanai.

V.Krištopans jau ir paudis savu negatīvo attieksmi attiecībā uz šādu bezatbildīgu uzņēmuma vadības attieksmi pret strādājošajiem.

Valdības preses departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!