• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par izdevumu "Civilprocesa likuma komentāri" juristu rokās. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 26.06.1999., Nr. 208/209 https://www.vestnesis.lv/ta/id/20165

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par žurnāla "Latvija un Eiropas Savienība" trīs gadu jubileju

Vēl šajā numurā

26.06.1999., Nr. 208/209

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par izdevumu "Civilprocesa likuma komentāri" juristu rokās

Pirms Līgosvētkiem, 21.jūnija pēcpusdienā, Augstākajā tiesā notika izdevuma "Civilprocesa likuma komentāri" atvēršanas svētki. Šī krājuma autori ir valstī pazīstami civiltiesību speciālisti, kā Gunārs Aigars, Mārtiņš Dudelis, Imants Fridrihsons, Zigmants Gencs, Aivars Līcis, Jānis Rozenbergs, Rita Saulīte, Kalvis Torgāns, Gunta Višņakova un Aivars Zāģeris.

Krājuma atvēršanas reizē piedalījās un atzinīgus vārdus par tā izstrādāšanu un nozīmi teica gan Augstākās tiesas priekšsēdētājs Andris Guļāns, tieslietu ministre Ingrīda Labucka, gan vairāki krājuma autori un citi viesi.

Civilprocesa likuma uzdevums ir nodrošināt katrai fiziskai un juridiskai personai tiesības uz savu interešu aizstāvību tiesā. Pēc Civilprocesa likuma pieņemšanas un stāšanās spēkā, 1999. gada 1.martā, kas veicinās tiesiskās kārtības nostiprināšanos valstī, svarīga ir tā normu pareiza izpratne un piemērošana. Tāpēc tiesu nama aģentūra izdevusi "Civilprocesa likuma komentārus". Tie būs noderīgi tiesnešiem, advokātiem, prokuroriem, tiesību zinātņu studentiem un arī žurnālistiem.

Tieslietu ministrijas preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!