• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par žurnāla "Latvija un Eiropas Savienība" trīs gadu jubileju. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 26.06.1999., Nr. 208/209 https://www.vestnesis.lv/ta/id/20166

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Pētera Ušpeļa šīsvasaras Jāņu ceplis - "Latvijas Vēstnesim"

Vēl šajā numurā

26.06.1999., Nr. 208/209

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par žurnāla "Latvija un Eiropas Savienība" trīs gadu jubileju

Pirmdienas, 28.jūnija, pievakarē Rīgā, Arhitektu namā, notiks žurnāla "Latvija un Eiropas Savienība" trīs gadu jubilejas svinības. Pasākums veltīts arī vispārizglītojošās brošūras "Latvija Eiropas Savienībā. Kāpēc?" otrā papildinātā izdevuma laišanai klajā un tās pirmizdevumam krievu valodā. Tas ir pirmais izdevums Latvijā krievu valodā par Eiropas Savienību.

Žurnāls "Latvija un Eiropa Savienība" iznāk kopš 1996.gada jūnija. Šo trīs gadu laikā ir iznākuši 14 numuri un jūnijā iznāks 15. — trīs gadu jubilejas numurs. Žurnāla izdevējs ir Eiropas integrācijas birojs, bet redakcijas darbu veic apgāds "Izglītība". Žurnāls ir vērtīgs izziņas materiāls zinošiem cilvēkiem, kas meklē papildu, padziļinātu informāciju. Tas sniedz analītisku pārskatu par notikumiem un tiek izmantots arī kā mācību līdzeklis.

Diemžēl jāatzīst, ka šobrīd ir apdraudēta žurnāla turpmāka iznākšana. Pirmo četru žurnāla numuru iznākšana tika finansēta no valsts budžeta, tālākie — ar Eiropas Savienības līdzekļiem — gan Eiropas Komisijas delegācijas Latvijā, gan Phare programmas. Šie līdzekļi ir beigušies, bet Valsts budžetā netika piešķirti līdzekļi žurnāla iznākšanai. Šobrīd tiek meklētas citas iespējas, lai nodrošinātu žurnāla iznākšanu līdz šī gada beigām, bet žurnāla izdošana nākamgad ir atkarīga no valsts budžeta.

Pasākuma dalībnieki būs žurnāla redakcijas padomes dalībnieki, autori, kā arī citi žurnāla tapšanā iesaistītie cilvēki. Gaidāms, ka pasākumā piedalīsies arī Ministru prezidenta biedrs ES lietās Guntars Krasts, ārlietu ministrs Valdis Birkavs un Eiropas integrācijas biroja direktors Edvards Kušners.

Gunta Misāne,

Eiropas integrācijas biroja

Informācijas departamenta vadītāja

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!