• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ministru kabineta Komitejas 28. jūnija sēdē. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 29.06.1999., Nr. 210/212 https://www.vestnesis.lv/ta/id/20222

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ministru kabineta Komitejas 28. jūnija sēdē (turpinājums)

Vēl šajā numurā

29.06.1999., Nr. 210/212

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Ministru kabineta Komitejas 28. jūnija sēdē

Akceptēts rīkojuma projekts "Par bezpeļņas organizāciju valsts sabiedrību ar ierobežotu atbildību "Rīgas Krievu drāmas teātris"", kurš paredz uz Kultūras ministrijas Rīgas Krievu drāmas teātra bāzes nodibināt bezpeļņas organizāciju valsts sabiedrību ar ierobežotu atbildību "Rīgas Krievu drāmas teātris".

Akceptēts likumprojekts "Antidempinga likums", kura mērķis ir dempinga novēršana, ja saskaņā ar šī likuma nosacījumiem izdarītās pārbaudes rezultātā tiek noteikts, ka imports par dempinga cenām nodara zaudējumus vietējiem ražotājiem.

Akceptēts noteikumu projekts "Par sociālajām garantijām bāreņiem un bez vecāku gādības palikušajiem bērniem", kuri paredz noteikt valsts un pašvaldību sociālās garantijas bāreņiem un bez vecāku gādības palikušajiem bērniem un to finansēšanas kārtību.

Akceptēts noteikumu projekts "Higiēnas un marķējuma prasības dzīvu gliemeņu piedāvājumam tirgū", kuri noteiks higiēnas un marķējuma prasības tirgū piedāvājamām dzīvām gliemenēm (divvāku gliemjiem), kas pieder pie adataiņiem, jūras gliemežiem jeb jūras vēderkājiem, tunikātiem un barojas, filtrējot barību no ūdens.

Akceptēts noteikumu projekts "Noteikumi par govs piena kvalitāti un tā vērtēšanu, pieņemot pārstrādes uzņēmumā". Tie noteiks minimālās kvalitātes un obligātās nekaitīguma prasības pienam, ko pieņem pārstrādes uzņēmumā termiski apstrādātu piena produktu ražošanai to novērtēšanai kā arī nosaka piena ražotāja un pārstrādes uzņēmuma atbilstības sadalījumu par piena kvalitātes prasību ievērošanu.

Akceptēts noteikumu projekts "Grozījumi Ministru kabineta 1997.gada 6.maija noteikumos Nr.171 "Noteikumi par kompensācijas aprēķināšanu bijušajiem zemes īpašniekiem vai viņu mantiniekiem un maksas noteikšanu par īpašumā nodoto zemi pilsētās"", grozījumi nepieciešami, lai paplašinātu privatizācijas sertifikātu izmantošanu pilsētu zemes privatizācijā.

Akceptēts noteikumu projekts "Noteikumi par akcīzes preču noliktavu alkoholiskajiem dzērieniem vai tabakas izstrādājumiem", kuri noteiks kārtību, kādā atļauts izveidot un turēt akcīzes preču noliktavu alkoholiskajiem dzērieniem vai akcīzes preču noliktavu tabakas izstrādājumiem.

Akceptēts noteikumu projekts "Noteikumi par akcīzes nodokļa nodrošinājumiem alkoholiskajiem dzērieniem vai tabakas izstrādājumiem", kuri noteiks kārtību, kādā Valsts ieņēmumu dienestā iesniedzami, pieņemami un dzēšami nodrošinājumi, lai nodrošinātu akcīzes nodokļa maksājumu iekasēšanu atbilstoši likumam "Par akcīzes nodokli alkoholiskajiem dzērieniem" un likumam "Par akcīzes nodokli tabakas izstrādājumiem", kā arī nodrošinājuma summas aprēķināšanas kārtību. Noteikts, ka minētais noteikumu projekts neattiecas uz darbībām ar alkoholiskajiem dzērieniem vai tabakas izstrādājumiem, par kurām atbilstoši Muitas likumam iesniedz galvojumu par muitas procedūru izpildi.

Akceptēts likumprojekts "Grozījumi likumā "Par vērtspapīriem"", grozījumu projektā precizētas likumā lietotās normas un terminoloģija, vērtspapīru tirgus dalībnieku loks, kuri pakļauti Vērtspapīru tirgus komisijas uzraudzībai un regulācijai, nodrošināta īpašumtiesību uz vērtspapīriem pāreja darījumos ar vērtspapīriem atbilstoši starptautiskajai pieredzei. Projektā ietvertās normas nepieciešamas tālākai vērtspapīru tirgus attīstībai, kā arī lai nodrošinātu lielāku ieguldītāju aizsardzību un Vērtspapīru tirgus komisijas kā tirgus regulatora un uzrauga spēju ātri reaģēt uz notikumiem vērtspapīru tirgū.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!