• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ministru kabineta Komitejas 28. jūnija sēdē (turpinājums). Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 29.06.1999., Nr. 210/212 https://www.vestnesis.lv/ta/id/20223

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ministru kabineta noteikumi Nr.220

Noteikumi par Saldus rajona Novadnieku pagasta, Zirņu pagasta, Brocēnu pilsētas lauku teritorijas un Saldus pilsētas administratīvo robežu grozīšanu

Vēl šajā numurā

29.06.1999., Nr. 210/212

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Ministru kabineta Komitejas 28. jūnija sēdē

Turpinājums no 1.lpp.

Akceptēts noteikumu projekts "Kārtība, kādā valsts pārvaldes iestāžu un pašvaldību iestāžu rīcībā esošā informācija nododama atklātībai". Tiks noteikta kārtība, kādā valsts pārvaldes iestāžu un pašvaldību iestāžu rīcībā esošā informācija nododama atklātībai pēc fiziskās vai juridiskās personas pieprasījuma, kā arī par pieprasīto dokumentu vai citos informācijas nesējos ietvertās informācijas kopiju, reprodukciju, norakstu un izrakstu apjomu.

Akceptēts noteikumu projekts "Par pašvaldību savstarpējiem norēķiniem par izglītības vai sociālās aprūpes iestāžu sniegtajiem pakalpojumiem". Tie noteiks kārtību, kādā pašvaldības, kuru administratīvajā teritorijā pierakstītie iedzīvotāji izmanto citas pašvaldības izglītības iestādes vai sociālās aprūpes iestādes sniegtos pakalpojumus, noslēdz līgumus ar attiecīgajām pašvaldībām par šiem iedzīvotājiem sniegto pakalpojumu apmaksu.

Akceptēts noteikumu projekts "Kārtība, kādā ar pašvaldībām tiek saskaņota nekustamā īpašuma nodokļa prognoze". Noteikts, ka nodokļa prognozi nākamajam saimnieciskajam gadam nosaka Finansu ministrija līdz saimnieciskā gada 15.augustam.

Valdības preses departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!