• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ekonomikas ministrs: Par Latvijas dalību izstādē "World Expo 2010". Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 20.01.2010., Nr. 10 https://www.vestnesis.lv/ta/id/203882

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Labklājības ministrs: Par personas ienākumu izvērtēšanu

Vēl šajā numurā

20.01.2010., Nr. 10

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Ekonomikas ministrs: Par Latvijas dalību izstādē “World Expo 2010”

Ekonomikas ministrs Artis Kampars uzsver, ka Latvija piedalīsies starptautiskajā izstādē “World Expo 2010” Šanhajā, Ķīnā.

“Latvijas dalība “World Expo 2010” Šanhajā ir valsts prestiža un tēla jautājums. Es šobrīd neizskatu iespēju atteikties no dalības izstādē, jo valsts šajā projektā jau ir investējusi ievērojamus finanšu resursus. Turklāt izstādes organizatoriem esam devuši nepārprotamu solījumu piedalīties pasākumā,” atzina A.Kampars.

Ministrs norādīja, ka Latvijas sekmīga dalība izstādē “World Expo 2010” ir visas Latvijas valdības prioritāte.

Ekonomikas ministrs Artis Kampars ir pārliecināts, ka valdībai izdosies rast sekmīgu risinājumu jautājumā par izstādes “World Expo 2010” organizatorisko izmaksu segšanu.

18.janvārī Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojs, atbildot uz Ekonomikas ministrijas lūgumu sniegt viedokli par Rīgas brīvostas pārvaldes tiesībām piešķirt finanšu līdzekļus Latvijas dalības organizēšanai starptautiskajā izstādē “World Expo 2010”, ir atzinis, ka Rīgas brīvostas pārvaldei nav tiesiska pamata ziedot finanšu līdzekļus un jebkāds šīs pārvaldes līdzekļu izlietojums ir pieļaujams tikai atbilstoši tās apstiprinātajai tāmei, tērējot šos līdzekļus tikai ostas un tās infrastruktūras apsaimniekošanai un attīstīšanai, rīkojoties ar šiem līdzekļiem lietderīgi.

Sandris Sabajevs, ministra preses sekretārs

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!