• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Lai mūsu Piemineklis vienmēr stalts un stiprs. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 4.06.1999., Nr. 182/183 https://www.vestnesis.lv/ta/id/20394

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Mēs un mūsu cilvēktiesības

Vēl šajā numurā

04.06.1999., Nr. 182/183

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Lai mūsu Piemineklis vienmēr stalts un stiprs

Šodien, 4.jūnijā, sākas Brīvības pieminekļa atjaunošana

Šodien, 4.jūnijā, būvfirma "RBS–SKALS" uzsāk Brīvības pieminekļa rekonstrukciju. Tiesības veikt šī valsts vēsturiski visatbildīgākā objekta restaurāciju un remontu būvfirma "RBS–SKALS" ieguva, piedaloties Rīgas pilsētas pašvaldības bezpeļņas uzņēmuma "Brīvības pieminekļa un Brāļu kapu pārvalde" rīkotajā konkursā "Brīvības pieminekļa terases restaurācija un remonta darbi".

Līgums starp a/s "RBS–SKALS" un Rīgas pilsētas pašvaldības bezpeļņas uzņēmumu "Brīvības pieminekļa un Brāļu kapu pārvaldi" tika noslēgts šā gada 31.maijā. Remontdarbus plānots pabeigt līdz 1999.gada 8.novembrim, taču šis termiņš varētu mazliet mainīties, ja pēc terases demontāžas atklāsies kādi nopietni bojājumi.

Pēc Latvijas Būvnieku asociācijas datiem, a/s "RBS–SKALS" ir trešā lielākā būvfirma Latvijā. Piecu gadu darbības laikā būvsabiedrības apgrozījums ir pieaudzis par gandrīz 700%, pieckārt ir augusi peļņa, bet darbinieku skaits palielinājies par vairāk nekā 300 cilvēkiem.

"RBS–SKALS" piedāvā plašu būvniecības pakalpojumu spektru, ieskaitot gan vēsturiski nozīmīgu objektu restaurācijas darbus, gan tehnoloģiski sarežģītu rūpniecisko objektu būvniecību, gan apjomā nelielu darbu veikšanu. Uzņēmums piedāvā pakalpojumu piecās nozarēs: projektu vadībā, celtniecībā, elektromontāžā, vājstrāvu tīklos un apsaimniekošanā. "RBS–SKALS" ir pieredze 28 degvielas uzpildes staciju būvē visā valstī, apjomīgi darbi veikti arī tādiem klientiem kā "Lattelekom", Latvijas Banka, "Latvijas kuģniecība". Pašreiz realizācijas stadijā ir vairāk nekā 20 objektu, to skaitā Ūdens atdzelžošanas stacija Daugavpilī, tirdzniecības centrs Rīgā, Ulmaņa gatvē, "Nestes" degvielas uzpildes stacija Lietuvā, kā arī "Merita Nordbanken Latvia" rekonstrukcijas darbi.

Jānis Milzarājs,

"RBS–SKALS" mārketinga direktors,

valdes loceklis

P1.JPG (64069 BYTES)P2.JPG (69508 BYTES)P3.JPG (87185 BYTES)

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!