• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Informācija par 2010. gada 15. janvāra sēdi. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 21.01.2010., Nr. 11 https://www.vestnesis.lv/ta/id/203954

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Lēmums par atbilžu sniegšanu uz deputātu jautājumiem 2010. gada 21. janvārī

Vēl šajā numurā

21.01.2010., Nr. 11

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Informācija par 2010. gada 15. janvāra sēdi

1. Sēdē izskatīja piecus saņemtos likumprojektus, par kuriem Prezidijs līdz ar savu atzinumu par to tālākvirzīšanu ziņos Saeimas sēdē.

2. Pieņēma lēmumu par Saeimas 2010.gada 21.janvāra sēdes sasaukšanu un sēdes darba kārtību.

3. Pieņēma lēmumu par atbilžu sniegšanu uz deputātu jautājumiem 2010.gada 21.janvārī pulksten 17.00.

4. Pieņēma zināšanai informāciju par plānotajiem pasākumiem Saeimā no 2010.gada 18.janvāra līdz 24.janvārim.

5. Pieņēma zināšanai Kanādas parlamenta Senāta priekšsēdētāja V.E.Noela Kinselas oficiālās vizītes Latvijā programmu.

6. Pieņēma zināšanai Korejas Republikas Nacionālās asamblejas Korejas – Latvijas draudzības asociācijas delegācijas vizītes Latvijas Republikā programmu.

7. Nolēma nodot Juridiskajai komisijai Augstākās tiesas priekšsēdētāja I.Bičkoviča iesniegumu par Viļņa Vietnieka atbrīvošanu no tiesneša amata.

8. Nolēma nodot Saeimas Kancelejai un Saeimas sekretāram rīkojuma sagatavošanai deputāta Kārļa Šadurska iesniegumu par deputāta atalgojuma izmaksu.

9. Nolēma konceptuāli atbalstīt un nodeva Saeimas Kancelejai Mandātu, ētikas un iesniegumu komisijas priekšsēdētāja Vitālija Orlova iesniegumu par Saeimas mājaslapu.

10. Nolēma konceptuāli atbalstīt Aizsardzības, iekšlietu un korupcijas novēršanas komisijas priekšsēdētāja Jura Dalbiņa iesniegumu par Lietuvas, Igaunijas un Latvijas parlamentu aizsardzības komisiju gadskārtējās tikšanās organizēšanu Rīgā.

11. Izskatīja Ārlietu komisijas priekšsēdētāja Andra Bērziņa iesniegumu par Ārlietu komisijas vizīšu plānu 2010.gada 1.pusgadā. Prezidijs nolēma konceptuāli atbalstīt vizīšu organizēšanu uz Baltkrieviju un ASV (Vašingtonu). Jautājumā par vizīšu organizēšanu uz Ķīnu un Uzbekistānu Prezidijs nolēma lemt atsevišķi.

12. Pieņēma lēmumu par grozījumu Saeimas Prezidija lēmumā par Saeimas sekretāra, NATO Parlamentārās asamblejas Latvijas delegācijas locekļa Dzintara Rasnača, Saeimas sekretāra biedra, Eiropas Drošības un sadarbības organizācijas Parlamentu asamblejas Latvijas delegācijas locekļa Andreja Klementjeva, Eiropas Drošības un sadarbības organizācijas Parlamentu asamblejas Latvijas delegācijas vadītāja Jāņa Eglīša, Saeimas deputātu Jāņa Klauža, Alberta Krūmiņa un NATO Parlamentārās asamblejas Latvijas delegācijas sekretāres Sandras Pauras komandējumu uz Ukrainu no 2010.gada 14.janvāra līdz 18.janvārim.

Saeimas sekretārs Dz.Rasnačs

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!