• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Finanšu ministrija: Par Nodomu vēstuli Starptautiskajam Valūtas fondam. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 26.01.2010., Nr. 13 https://www.vestnesis.lv/ta/id/204189

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Labklājības ministrija: Par vides pieejamības nodrošināšanu cilvēkiem ar invaliditāti

Vēl šajā numurā

26.01.2010., Nr. 13

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Finanšu ministrija: Par Nodomu vēstuli Starptautiskajam Valūtas fondam

 22.janvārī pēc Saeimas mandāta saņemšanas Ministru prezidents Valdis Dombrovskis, finanšu ministrs Einars Repše, Latvijas Bankas prezidents Ilmārs Rimšēvičs, kā arī Finanšu un kapitāla tirgus komisijas priekšsēdētāja Irēna Krūmane parakstīja Nodomu vēstuli Starptautiskajam Valūtas fondam (SVF). Vēstule ir nosūtīta SVF valdei.

 “Saeimas atbalsts valdībai slēgt vienošanos ar aizdevējiem apliecina, ka līdz šim valdības īstenotā politika, kas vērsta uz krīzes pārvarēšanu, turpināsies. Paralēli mums ir jāturpina reformēt valsts pārvaldi, līdzsvarot mūsu izdevumus un ieņēmumus,” norāda E.Repše. SVF valde Nodomu vēstuli ar Latvijas Republiku varētu apstiprināt 12.februārī, kad ir ieplānota SVF valdes sēde.

Papildu saprašanās memorands ar Eiropas Savienību (ES) ir iekļauts kārtējā Ekonomikas un finanšu komitejas darba kārtībā un tiks izskatīts 3.februārī, lai saskaņā ar noteikto procedūru saņemtu visu ES dalībvalstu atbalstu.

Papildu saprašanās memorandu no Latvijas puses parakstīs Ministru prezidents Valdis Dombrovskis, finanšu ministrs Einars Repše, Latvijas Bankas prezidents Ilmārs Rimšēvičs, kā arī Finanšu un kapitāla tirgus komisijas priekšsēdētāja Irēna Krūmane, savukārt no ES puses – ES ekonomikas un monetāro jautājumu komisārs.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!