• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par siltumapgādes izdevumu daļēju segšanu. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 28.01.2010., Nr. 15 https://www.vestnesis.lv/ta/id/204276

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Latvijas Bankas konvertējamo valūtu kursi

Vēl šajā numurā

28.01.2010., Nr. 15

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par siltumapgādes izdevumu daļēju segšanu

Ekonomikas ministrs Artis Kampars kā AS “Rīgas siltums” valsts kapitāla daļu turētāja pārstāvis devis atļauju siltumuzņēmumam ziedot 1 564 500 latus Latvijas Pašvaldību savienībai ar mērķi daļēji segt izdevumus par siltumapgādi maznodrošinātām personām Rīgas pilsētā. “Ņemot vērā pašreizējo situāciju valstī, kā arī šajā ziemā piedzīvoto bargo salu, es augstu vērtēju un atbalstu “Rīgas siltuma” iniciatīvu ziedot būtiskus finanšu līdzekļus sociālās palīdzības sniegšanai maznodrošinātajām personām Rīgā, kompensējot norēķinus par siltumapgādi,” uzsver A.Kampars.

Ekonomikas ministrs Artis Kampars cer, ka arī visas pārējās institūcijas un amatpersonas no savas puses izdarīs visu, lai maznodrošinātie rīdzinieki šo palīdzību saņemtu jau šoziem.

Ministrs atgādināja, ka līdzīgu palīdzības akciju šajā ziemas sezonā īsteno arī valsts AS “Latvenergo”, daļēji kompensējot maznodrošināto personu visā Latvijā izdevumus par elektroenerģiju.

Sociālā labdarības akcija tiks veikta ar Rīgas domes Labklājības departamenta un Latvijas Pašvaldību savienības starpniecību, tām noslēdzot atbilstoša satura savstarpēju dāvinājuma (ziedojuma) vai pilnvarojuma līgumu, kas paredz 2009./2010.gada apkures sezonā sociāli atbalstīt Rīgas pilsētas administratīvajā teritorijā deklarētās personas, kurām saskaņā ar Rīgas domes 2004.gada 17.februāra saistošajiem noteikumiem Nr.56 “Par dzīvokļa pabalstu Rīgas iedzīvotājiem” ir tiesības saņemt dzīvokļa pabalstu un kuru mājokļu apkurei tiek izmantota AS “Rīgas siltums” piegādātā siltumenerģija.

Ekonomikas ministrija ir 48,99% valsts kapitāla daļu turētāja akciju sabiedrībā “Rīgas siltums”. Lai AS “Rīgas siltums” šādu ziedojumu varētu veikt, uzņēmumam jāsaņem gan kapitāla daļu turētāju, gan finanšu ministra atļauja.

Ekonomikas ministrijas Sabiedrisko attiecību nodaļa

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!