• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Sveicot skolēnus un skolotājus Draudzīgā aicinājuma dienā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 30.01.2010., Nr. 17 https://www.vestnesis.lv/ta/id/204437

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Otrdiena, 02.02.2010.

Laidiena Nr. 18, OP 2010/18

Vēl šajā numurā

30.01.2010., Nr. 17

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Sveicot skolēnus un skolotājus Draudzīgā aicinājuma dienā

Valsts prezidents Valdis Zatlers 28.janvārī, esot Davosā, izsūtījis apsveikuma vēstuli Latvijas skolām, sveicot visus Latvijas skolēnus, absolventus un skolotājus Draudzīgā aicinājuma dienā.

Valsts prezidents savā apsveikumā norādījis, ka pirms 75 gadiem Valsts prezidenta Kārļa Ulmaņa dibinātā akcija “Draudzīgais aicinājums” ir ne tikai laba, ikgadēja tradīcija, bet arī iespēja ikvienam ietekmēt Latvijas turpmāko attīstību, jo, atbalstot savas skolas, ikviens arī palīdz pilnveidot Latviju.

“Jo ilgāks laiks mūs šķir no skolas gadiem, jo Draudzīgā aicinājuma būtība kļūst dziļāk saprotama. Ar laiku skolas draugi un notikumi mūsu atmiņās kļūst arvien nozīmīgāki un vēlēšanās palīdzēt savai skolai no mazas liesmiņas kļūst par aicinājumu, kuram pievienojamies ar sirdi un dvēseli,” norāda Valsts prezidents.

Viņš aicina ikvienu atsaukties Draudzīgā aicinājuma idejai un to popularizēt, ziedojot savai skolai ne tikai grāmatas un citas materiālās vērtības, bet ieguldot arī savu brīvprātīgo darbu un inovatīvās idejas. Valsts prezidents apsveikuma vēstulē raksta: “Draudzīgā aicinājuma dienā uzdrošināsimies atzīties mīlestībā savai dzimtajai skolai!”

Valsts prezidenta preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!