• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Veselības ministre: Par tikšanos ar Rīgas domes pārstāvjiem. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 9.02.2010., Nr. 22 https://www.vestnesis.lv/ta/id/204869

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Valsts prezidenta preses dienests

Atrodoties ārpus valsts robežām

Vēl šajā numurā

09.02.2010., Nr. 22

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Veselības ministre: Par tikšanos ar Rīgas domes pārstāvjiem

“Personīgi pārliecinājos, ka paplašinātie atbalsta pasākumi veselības aprūpes saņemšanai funkcionē nevainojami. Pateicoties prasmīgai sociālo dienestu darba organizācijai, rīdzinieki var saņemt nepieciešamās izziņas valsts apmaksātas veselības aprūpes saņemšanai. Tāpat pārliecinājos, ka Rīgas domes pārstāvji ir gatavi dalīties savā pieredzē arī ar citām pašvaldībām un par paraugu piedāvā apstiprinātās izziņu formas. Tādēļ Latvijas Pašvaldību savienības iepriekš izteiktie pārmetumi par pašvaldību nespēju nodrošināt izziņu izsniegšanu un sarežģītas sistēmas izveidi neiztur kritiku,” norādīja veselības ministre Baiba Rozentāle pēc tikšanās ar Rīgas domes Labklājības departamenta pārstāvjiem.

Tikšanās laikā ar Rīgas domes pārstāvjiem veselības ministre norādīja, ka Veselības ministrija rūpīgi sekos līdzi, kādā apmērā iedzīvotāji izmantojuši piedāvāto atbalstu valsts apmaksātas veselības aprūpes saņemšanai iedzīvotājiem ar zemiem ienākumiem. Tāpat viņa atkārtoti uzsvēra, ka šie atbalsta pasākumi ir arī ievērojams atspaids pašvaldību sociālajiem budžetiem, no kuriem iepriekš tika apmaksāti izdevumi iedzīvotājiem, kuri paši par tiem nespēja norēķināties.

Veselības ministrijas Komunikācijas departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!