• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Dažādi sludinājumi. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 12.02.2010., Nr. 25 https://www.vestnesis.lv/ta/id/205082

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Dokumentu, zīmogu atsaukumi

Vēl šajā numurā

12.02.2010., Nr. 25

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Dažādi sludinājumi

Paziņojums

Nodrošinājuma valsts aģentūra informē ARTŪRU ŽUKOVU, dzim. 1988.gadā, ka transportlīdzeklis VAZ 21063 ar valsts reģistrācijas numuru BC 6096, ar kuru 2010.gada 16.janvārī tika izdarīts administratīvais pārkāpums nr. PA724704, ir nodots glabāšanā Nodrošinājuma valsts aģentūrai.

Lūdzam ARTŪRU ŽUKOVU steidzami vērsties ar iesniegumu Nodrošinājuma valsts aģentūrā (Piedrujas ielā 5, Rīgā) par transportlīdzekļa VAZ 21063 ar valsts reģistrācijas numuru BC 6096 atdošanu saskaņā ar Latgales reģiona pārvaldes Kārtības policijas biroja Patruļpolicijas nodaļas Satiksmes uzraudzības rotas 2010.gada 27.janvāra lēmumu.

Paziņojam, ka atbilstoši Ministru kabineta 2006.gada 11.jūlija noteikumu nr.580 ,,Noteikumi par rīcību ar administratīvo pārkāpumu lietās izņemto mantu un dokumentiem” 45.punktam, ja izņemtās mantas īpašnieks, tā pilnvarota persona vai transportlīdzekļa reģistrācijas apliecības oriģināla uzrādītājs mēneša laikā no brīža, kad stājies spēkā atbildīgās institūcijas (amatpersonas) lēmums par izņemtās mantas atdošanu īpašniekam, nepārņem izņemto mantu, Nodrošinājuma valsts aģentūra to realizē vai iznīcina.

Paziņojums

Biedrība „Strēlnieku 13” no 2010. gada 1. marta izbeidz dzīvojamās mājas Strēlnieku ielā 13, Rīgā, dzīvokļu īpašnieku kopīpašumā esošās daļas un tai funkcionāli nepieciešamā zemesgabala pārvaldīšanu un apsaimniekošanu un izbeidz līgumus ar pakalpojumu sniedzējiem (SIA „Rīgas ūdens”, SIA „L&T” un citiem).

Paziņojums

SIA „Lattelecom” piederošajā kabeļu kanalizācijā Rīgā, Palmu ielā posmā no Ropažu ielas līdz Brīvības gatvei akās nr.941, 942, 943, 944, 945, 946, pārkāpjot normatīvajos aktos noteikto elektronisko sakaru tīklu ierīkošanas kārtību, ir ierīkotas citam elektronisko sakaru komersantam piederošas nemarķētas elektronisko sakaru kabeļu līnijas. Nelikumīgi ierīkoto elektronisko sakaru kabeļu līniju īpašnieks tiek aicināts ne vēlāk kā līdz 2010.gada 25.februārim pieteikties un iesniegt SIA „Lattelecom” kabeļu līniju demontāžas projektu un demontēt tās ne vēlāk kā līdz 2010.gada 10.martam. Ja noteiktajā termiņā netiks saņemta informācija par elektronisko sakaru kabeļu līniju piederību un/vai elektronisko sakaru kabeļu līnijas netiks demontētas, SIA „Lattelecom” uzskatīs, ka atbilstoši LR Civillikuma 941.pantam iespējamais īpašnieks ir atteicies no tiesībām uz prettiesiski ierīkotajām sakaru kabeļu līnijām un SIA „Lattelecom” būs tiesīga brīvi ar tām rīkoties. Kontaktpersona: SIA „Lattelecom” Tīklu uzturēšanas tehnoloģiju eksperts Arnis Lasmanis (mob.29240377).

Paziņojums

Saskaņā ar likuma „Par sabiedriskajām organizācijām un to apvienībām” Centriskā partija Latvijas Zemnieku savienība (LZS) paziņo, ka ar LZS valdes 2010.gada 11.janvāra lēmumu, pamatojoties uz valdes locekļa Roberta Dilbas iesniegumu, viņš atcelts no valdes locekļa amata pirms termiņa un valdes locekļa amatā apstiprināts Miervaldis Krotovs.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!