• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ekonomikas ministrs: Par vienošanos ar lauksaimniekiem vietējo ražotāju atbalstam. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 12.02.2010., Nr. 25 https://www.vestnesis.lv/ta/id/205098

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Finanšu ministrs: Par budžeta ieņēmumu daļas izpildi janvārī

Vēl šajā numurā

12.02.2010., Nr. 25

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Ekonomikas ministrs: Par vienošanos ar lauksaimniekiem vietējo ražotāju atbalstam

Ekonomikas ministrs Artis Kampars 10.februārī tikās ar Lauksaimnieku organizāciju sadarbības padomes (LOSP) pārstāvjiem. Pēc tikšanās abas puses bija vienisprātis par nepieciešamību atbalstīt vietējos ražotājus.

“Šodien tikšanās laikā ar lauksaimnieku pārstāvjiem bijām absolūti vienisprātis par nepieciešamību atbalstīt vietējos ražotājus. Es informēju LOSP pārstāvjus, ka Ekonomikas ministrija neliks šķēršļus Zemkopības ministrijas ierosinātajiem grozījumiem valdības noteikumos par svaigu augļu un dārzeņu marķēšanu mazumtirdzniecības vietās,” uzsvēra A.Kampars.

Tikšanās laikā ministrs ar LOSP pārstāvjiem pārrunāja arī citas iespējas, kā uzlabot vietējo lauksaimniecības produktu ražotāju konkurētspēju ar importēto produkciju.

A.Kampars informēja, ka tuvāko gadu laikā enerģētikas sektorā tiks investēti lieli līdzekļi, lai ražotu gan elektroenerģiju, gan siltumenerģiju. Ministrs uzskata, ka saražoto siltumenerģiju varētu izmantot dažādu rūpniecisku ražotņu, tai skaitā siltumnīcu, apsildīšanai. LOSP pārstāvji atzina, ka šāda sadarbība būtu perspektīva, padarot būtiski lētāku siltumnīcas apsildīšanas pašizmaksu, jo pašlaik siltumnīcu apsildīšanai tiek izmantota importētā dabasgāze.

Sandris Sabajevs, ekonomikas ministra preses sekretārs

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!