• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par iedzīvotāju parādiem pašvaldību komersantiem. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 12.02.2010., Nr. 25 https://www.vestnesis.lv/ta/id/205102

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par paju sabiedrību bijušo īpašumu reģistrēšanu

Vēl šajā numurā

12.02.2010., Nr. 25

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par iedzīvotāju parādiem pašvaldību komersantiem

28.janvārī Ministru prezidenta Valda Dombrovska tikšanās laikā ar Novadu apvienības valdi tika akcentētas problēmas, kas saistītas ar pieaugošiem iedzīvotāju parādiem pašvaldību komersantiem par to sniegtajiem komunālajiem pakalpojumiem.

10.februārī Ministru prezidents V.Dombrovskis parakstīja rezolūciju finanšu ministram Einaram Repšem, kurā lūdz līdz 2010.gada 8.martam sniegt priekšlikumus, lai rastu risinājumus problēmai, un, ja nepieciešams, virzīt atbilstošus grozījumus normatīvajos aktos.

Ministru prezidents ierosina Finanšu ministrijai sadarbībā ar Tieslietu ministrijas speciālistiem, kā arī uzklausot Novadu apvienības valdes pārstāvju viedokli, izvērtēt iespējamo rīcību šādos virzienos – palielināt iespējas pašvaldību komersantiem saņemt īstermiņa apgrozāmo līdzekļu aizņēmumus Valsts kasē, kā arī izvērtēt citus risinājumus, lai, nepalielinot pašvaldību komersantu parādus un nepasliktinot iedzīvotāju dzīves apstākļus, sabalansētu komersantu saimniecisko darbību.

Reģionālās attīstības un pašvaldību lietu ministrs Edgars Zalāns lūgts nodrošināt finanšu ministru ar nepieciešamo informatīvo atbalstu, apkopojot un sniedzot informāciju par pašvaldību komersantu iekrātajiem komunālo maksājumu parādiem, to dinamiku un iemesliem, informāciju nosūtot finanšu ministram.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!