• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par pašvaldību ceļu apsaimniekošanu. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 12.02.2010., Nr. 25 https://www.vestnesis.lv/ta/id/205104

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par polderu darbību Lubānā

Vēl šajā numurā

12.02.2010., Nr. 25

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par pašvaldību ceļu apsaimniekošanu

10.februārī Ministru prezidents Valdis Dombrovskis parakstījis rezolūciju satiksmes ministram Kasparam Gerhardam, kurā lūdz Satiksmes ministriju sadarbībā ar Novadu apvienības valdi, Iekšlietu ministriju un Reģionālās attīstības un pašvaldību lietu ministriju līdz 2010.gada 19.februārim rast pagaidu risinājumu, novēršot pastāvošajai situācijai neatbilstošu pašvaldību sodīšanu, kā arī izvērtēt pašreiz izvirzītās prasības ceļu uzturēšanai, ekonomiskās lejupslīdes laikā nosakot ar pašvaldībām pieejamo finansējumu samērotas ceļu uzturēšanas prasības. Rezolūcijā norādīts, ja nepieciešamas izmaiņas normatīvajos aktos, tās jāiesniedz izskatīšanai Ministru kabinetā līdz 2010.gada 1.maijam. Ministru prezidenta V.Dombrovska un Novadu apvienības valdes tikšanās laikā 28.janvārī tika akcentētas problēmas, kas ir saistītas ar pašvaldību ceļu apsaimniekošanu.

Ministru prezidents aicina Satiksmes ministriju sadarbībā ar Iekšlietu ministriju, Novadu apvienības valdi un Reģionālās attīstības un pašvaldību lietu ministriju izvērtēt pašvaldībām piešķirtā valsts budžeta finansējuma apmēru pašvaldību ceļu uzturēšanai, līdz 2010.gada 1.aprīlim iesniegt valdības vadītājam informāciju par situāciju un priekšlikumus tās uzlabošanai.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!