• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par amatpersonu neierašanos uz Saeimas komisijas sēdi. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 16.02.2010., Nr. 26 https://www.vestnesis.lv/ta/id/205182

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par grozījumiem Tiesnešu disciplinārās atbildības likumā

Vēl šajā numurā

16.02.2010., Nr. 26

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par amatpersonu neierašanos uz Saeimas komisijas sēdi

Saeimas Publisko izdevumu un revīzijas komisijai 10.februārī nācās atlikt komisijas sēdi, jo uz to nebija ieradies ne aicinātais ekonomikas ministrs, ne arī Ekonomikas ministrijas un Finanšu ministrijas augstākās amatpersonas.

“Komisija šodien plānoja vērtēt atbildīgo amatpersonu paveikto Eiropas Savienības fondu vadības sistēmas vienkāršošanai, taču diemžēl ierēdņi vai nu nevarēja, vai arī neuzskatīja par vajadzīgu ierasties uz sēdi un ziņot par padarīto,” pauda komisijas priekšsēdētājs Andris Bērziņš. “Izskatot Latvijas tautsaimniecībai tik būtiskus jautājumus, komisija sagaida, ka uz sēdi ierodas uzaicinātās amatpersonas un ministrijas tiek pārstāvētas ministra vai parlamentārā sekretāra, vai arī augstākās ierēdniecības – valsts sekretāra vai valsts sekretāra vietnieka – līmenī,” norāda A.Bērziņš.

Saeimas Publisko izdevumu un revīzijas komisija plāno šo jautājumu atkārtoti skatīt 17.februārī, aicinot Ministru prezidentu Valdi Dombrovski nodrošināt, ka uz komisijas sēdi ierodas uzaicinātās amatpersonas.

Saeimas preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!