• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Zemkopības ministrija: Par lauksaimnieku kredītprocentu daļēju dzēšanu. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 17.02.2010., Nr. 27 https://www.vestnesis.lv/ta/id/205296

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ārlietu ministrs: Par ciešāku Latvijas iesaisti attīstības sadarbībā

Vēl šajā numurā

17.02.2010., Nr. 27

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Zemkopības ministrija: Par lauksaimnieku kredītprocentu daļēju dzēšanu

1.martā Lauku atbalsta dienesta (LAD) reģionālajās lauksaimniecības pārvaldēs (RLP) noslēgsies lauksaimnieku pieteikšanās valsts atbalsta saņemšanai kredītprocentu daļējai dzēšanai.

Valsts noteikto atbalstu apakšprogrammā – 900 000 latu – kredītprocentu daļējai dzēšanai (par 2009.gadā faktiski samaksātajiem kredītprocentiem) varēs saņemt lauksaimnieki, kas nodarbojas ar primāro lauksaimniecības produktu ražošanu un kas ir ņēmuši ilgtermiņa kredītu vai finanšu līzingu investīcijām jaunu un rekonstruējamu lauksaimnieciskās ražošanas būvju būvniecībai, lai veicinātu efektīvāku lauksaimnieciskās ražošanas attīstību savā saimniecībā.

Atbalsts netiks piešķirts par traktortehnikas, piekabju un lauksaimniecībā izmantojamo tehnoloģisko agregātu iegādi un par atsevišķu iekārtu un tehnoloģiskā aprīkojuma iegādi, ja tas nenotiek vienlaikus lauksaimnieciskās ražošanas būvju būvniecības vai rekonstrukcijas projekta ietvaros.

Savukārt 600 000 latu atbalstu kredītprocentu daļējai dzēšanai par 2009.gadā faktiski samaksātajiem kredītprocentiem ilgtermiņa kredītiem, kā arī īstermiņa kredītiem varēs saņemt lauksaimniecības pakalpojumu kooperatīvās sabiedrības, kuras pieteikumus LAD reģionālajās lauksaimniecības pārvaldēs varēs iesniegt līdz 2010.gada 1.maijam.

Valsts atbalsts investīciju veicināšanai lauksaimniecībā, kas ietver kredītprocentu daļējas dzēšanas atbalstu, noteikts 1 500 000 latu.

Iesniegumu veidlapu šā atbalsta iegūšanai var saņemt RLP vai izdrukājot to no LAD interneta mājaslapas.

Zemkopības ministrijas Preses un sabiedrisko attiecību nodaļa

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!