• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Nosūtot KNAB informāciju par skolēnu autobusu iepirkumu. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 23.02.2010., Nr. 30 https://www.vestnesis.lv/ta/id/205578

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par Valsts kancelejas amatpersonu rīcības pārbaudi

Vēl šajā numurā

23.02.2010., Nr. 30

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Nosūtot KNAB informāciju par skolēnu autobusu iepirkumu

22.februārī Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja (KNAB) priekšnieka Normunda Vilnīša izvērtēšanai Ministru prezidents Valdis Dombrovskis nosūtīja viņa rīcībā nonākušo publiskajā telpā izskanējušo informāciju, kā arī dokumentus, kas saņemti no Iepirkumu uzraudzības biroja un iespējamiem iepirkuma pretendentiem, kuri apšauba Valsts reģionālās attīstības aģentūras izsludinātā iepirkuma “Skolēnu autobusu piegāde pašvaldībām” dokumentācijas un ar iepirkumu saistīto darbību likumību.

Saskaņā ar Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja likuma 2.panta pirmo daļu Korupcijas novēršanas apkarošanas birojs ir valsts pārvaldes iestāde, kas pilda Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja likumā noteiktās funkcijas korupcijas novēršanā un apkarošanā. Minētā likuma 7.panta pirmās daļas 5.punkts paredz, ka Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja viena no funkcijām ir atbilstoši savai kompetencei pārbaudīt sūdzības un iesniegumus.

“Ievērojot minēto, uzskatu par nepieciešamu informēt Jūs par valsts iestādes rīcību, kura, iespējams, neatbilst normatīvajos aktos noteiktajam regulējumam un līdz ar to var apdraudēt piegādātāju brīvu konkurenci un vienlīdzīgu un taisnīgu attieksmi pret tiem, kas neapšaubāmi mazinātu sabiedrības uzticēšanos valsts pārvaldes sistēmai, kā arī vājinātu Latvijas Republikas tēlu starptautiskajā līmenī,” vēstulē KNAB vadītājam uzsver V.Dombrovskis.

Līga Krapāne, Ministru prezidenta preses sekretāre

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!