• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Sveicot olimpisko spēļu sudraba medaļnieku. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 23.02.2010., Nr. 30 https://www.vestnesis.lv/ta/id/205599

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Veselības ministre: Par otras medicīnas māsas piesaisti ģimenes ārsta praksei

Vēl šajā numurā

23.02.2010., Nr. 30

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Sveicot olimpisko spēļu sudraba medaļnieku

Saeimas priekšsēdētājs: Saeimas priekšsēdētājs Gundars Daudze sveic skeletonistu Martinu Dukuru ar izcīnīto olimpisko sudraba medaļu.

“No visas sirds apsveicu ar izcīnīto olimpisko vicečempiona titulu. Šis olimpiskais sudrabs ir visas Latvijas panākums – mūsu sportistu uzvaras Vankūverā parāda visai pasaulei, ka Latvijai ir ar ko lepoties,” norāda G.Daudze. Saeimas priekšsēdētājs pateicas sportistam par ieguldīto darbu, par uzcītību, izturību un spēku un novēl M.Dukuram sportisku veiksmi un jaunas uzvaras: “Lai arī turpmāk, pateicoties jūsu un citu mūsu sportistu panākumiem, Latvijas vārds pasaulē izskan tikpat skaļi un pārliecinoši.”

Saeimas preses dienests

Ministru prezidents:

20.februārī Ministru prezidents Valdis Dombrovskis apsveicis sudraba medaļas ieguvēju Martinu Dukuru.

Ministru prezidents V.Dombrovskis apsveikuma vēstulē uzsver: “Latvija aizrautīgi dzīvoja līdzi startiem Vistlerā, kuri bija spoži un sportiskās mērķtiecības un atbildības pilni! Olimpiskais sudrabs ir augsts vērtējums līdz šim ieguldītajam darbam un noteikti labs pamats, lai nākamajās olimpiskajās spēlēs tas iedvesmotu augstākas raudzes medaļai! Šis sasniegums kaldināts kopīgā darbā ar brāli, kurš arī veiksmīgi startēja Vistleras skeletonistu trasē, un noteikti ar treneru un sporta personāla darbu, paldies visiem par to!”

Aivis Freidenfelds, Ministru kabineta preses sekretārs

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!