• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Zemkopības ministrija: Par sadarbību lauksaimniecības un lauku attīstības politikā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 23.02.2010., Nr. 30 https://www.vestnesis.lv/ta/id/205605

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par finansējumu nodarbinātības pasākumiem

Vēl šajā numurā

23.02.2010., Nr. 30

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Zemkopības ministrija: Par sadarbību lauksaimniecības un lauku attīstības politikā

Zemkopības ministrs Jānis Dūklavs un biedrības “Lauksaimnieku organizāciju sadarbības padome” (LOSP) valdes priekšsēdētājs Armands Krauze 19.februārī parakstīja sadarbības līgumu lauksaimniecības un lauku attīstības politikā 2010.gadam.

Dokuments paredz turpināt abpusēju sadarbību starp lauksaimniekiem un Zemkopības ministriju (ZM) lauksaimniecības un lauku attīstības politikas veidošanā un īstenošanā.

Līguma mērķis ir nodrošināt lauksaimniecības produktu ražotāju, lauku iedzīvotāju un lauksaimnieku informēšanu, kā arī aktīvu iesaistīšanu lēmumu pieņemšanas procesos.

Saskaņā ar līgumu LOSP sniegs Zemkopības ministrijai (ZM) konkrētu viedokli no biedrības pārstāvētajām organizācijām, kā arī izteiks priekšlikumus lauksaimniecības un lauku attīstības nozaru būtiskāko problēmu risināšanā. Tāpat līgums paredz, ka tiks nodrošināta efektīva informācijas aprite starp ZM, valsts institūcijām un pašvaldībām, kā arī Eiropas Savienības dalībvalstīm un lauksaimniekiem.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!