• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Lietuvas Seima priekšsēdētājas vizīti Latvijā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 23.02.2010., Nr. 30 https://www.vestnesis.lv/ta/id/205608

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Sveicot olimpisko spēļu sudraba medaļnieku

Vēl šajā numurā

23.02.2010., Nr. 30

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Lietuvas Seima priekšsēdētājas vizīti Latvijā

18.februārī Ministru prezidents Valdis Dombrovskis tikās ar Lietuvas Seima priekšsēdētāju Irenu Degutieni, kura ieradās Latvijā darba vizītē (par tikšanos Saeimā – “LV” nr.29, 19.02.2010.).

Puses pārrunāja Latvijas un Lietuvas sadarbību enerģētikā, Baltijas valstīm aktuālu jautājumu virzīšanu ES institūcijās, kā arī ekonomisko situāciju Baltijas valstīs.

Lietuvas Seima priekšsēdētāja informēja par Visaginas atomelektrostacijas projekta virzību. Ministru prezidents V.Dombrovskis atzina, ka jaunu jaudu izbūve Baltijas reģionā ir būtiska reģiona enerģētikas drošības stiprināšanai, tādēļ arī turpmāk viena no svarīgākajām Baltijas valstu sadarbības jomām būs enerģētika.

Ministru prezidents informēja par Latvijas ekonomiskās situācijas stabilizēšanu un par valdības lēmumiem ES struktūrfondu finansējuma piešķiršanā uz eksportu orientētas ražošanas attīstībai.

Sarunas nobeigumā Valdis Dombrovskis novēlēja Irenai Degutienei veiksmīgu turpmāko vizīti Latvijā, kā arī apliecināja Latvijas ieinteresētību divpusējās sadarbības vēl ciešākai attīstībai.

Valsts kancelejas Komunikācijas departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!