• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par dokumentiem. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 6.06.1996., Nr. 97 https://www.vestnesis.lv/ta/id/205667

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Labklājības ministrijas Valsts darba inspekcijas kopsavilkums

Par mūsu darba iespējām

Vēl šajā numurā

06.06.1996., Nr. 97

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par dokumentiem

Komentējot šo subsīdijām paredzēto līdzekļu novirzīšanu izstādes “Priekuļi ’96" organizēšanai, ZM Lauksaimniecības departamenta direktors Juris Kuzma atzina:

Tas tiek darīts saskaņā ar konceptuālu vienošanos par praktisko demonstrējumu, konsultāciju un zinātnes centru izveidošanu katrā no Latvijas novadiem. Pagājušajā gadā šis nodoms realizējās Vecaucē, kur arī tika radīta nepieciešamā materiālā bāze. Šogad līdzīga izstāde būs Vidzemē, konkrēti uz Baltijas mašīnu izmēģināšanas stacijas bāzes Priekuļos. Nākamajā gadā kārta būs Viļāniem, un šāds pasākums notiks ik gadu kādā no Latvijas novadiem.

Līdz šim izstādes vairāk asociējās ar tehnikas izstādīšanu un parādīšanu, bet pagājušā gada pieredze Vecaucē parādīja, ka vislielākā interese ir par labāko lopu sugu eksemplāru demonstrējumiem. Tādēļ kaut kas līdzīgs sagaidāms arī Priekuļos. Protams, reizē ar izstādi notiks arī jau par tradīciju kļuvušās arāju sacensības.

Šādi rīkojumi bija nepieciešami tādēļ, lai lauku iedzīvotājiem gan iekļūšana izstādē, gan arī ikviens demonstrējums, it īpaši dzīvo lopu parāde, būtu maksimāli atvieglināts materiālā ziņā, ir īpaši, zinot lauku cilvēku pašreizējo slikto materiālo nodrošinātību.

Publicēšanu sarūpēja

Rūta Bierande,
“LV” lauksaimniecības nozares redaktore

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!