• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Vides ministrija: Par dalītas atkritumu apsaimniekošanas sistēmas attīstību. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 2.03.2010., Nr. 34 https://www.vestnesis.lv/ta/id/205962

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Zemkopības ministrija: Par zinātniskās izpētes projektiem medību jomā

Vēl šajā numurā

02.03.2010., Nr. 34

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Vides ministrija: Par dalītas atkritumu apsaimniekošanas sistēmas attīstību

No 26.februāra līdz 26.maijam Vides ministrijā var iesniegt projektu iesniegumus Eiropas Savienības Kohēzijas fonda (KF) finansējuma saņemšanai 2007.–2013.gada finanšu plānošanas perioda 3.5.1.2.3.apakšaktivitātē “Dalītas atkritumu apsaimniekošanas sistēmas attīstība”.

Minētās apakšaktivitātes ietvaros finansējums tiks piešķirts, piemērojot atklātu projektu iesniegumu atlasi. Atlase notiks saskaņā ar Ministru kabineta 2009.gada 15.decembra noteikumos Nr.1487 “Noteikumi par darbības programmas “Infrastruktūra un pakalpojumi” papildinājuma 3.5.1.2.3.apakšaktivitātes “Dalītas atkritumu apsaimniekošanas sistēmas attīstība”” noteikto kārtību, izvērtējot Vides ministrijā kā atbildīgajā iestādē iesniegtos projektu iesniegumus.

Aktivitātes ietvaros tiks atbalstītas darbības, kas saistītas ar:

• apglabājamo bioloģiski noārdāmo atkritumu daudzuma samazināšanu;

• izlietotā iepakojuma dalīto vākšanu, lai samazinātu apglabājamo atkritumu apjomu;

• bīstamo atkritumu atdalīšanu no kopējās sadzīves atkritumu poligonos apglabājamo atkritumu plūsmas;

• bīstamo atkritumu savākšanas sistēmas attīstību.

Projekta iesniedzējs var būt kapitālsabiedrība, kura ir noslēgusi līgumu ar pašvaldību par atkritumu apsaimniekošanas pakalpojumu sniegšanu attiecīgajā administratīvajā teritorijā vai noslēgusi līgumu ar pakalpojumu saņēmēju par bīstamo atkritumu apsaimniekošanu.

Pirmajai projektu iesniegumu atlases kārtai pieejamais Kohēzijas fonda līdzfinansējums ir 16 351 900 latu.

Projekta iesniegums atbilstoši Ministru kabineta 2009.gada 15.decembra noteikumu Nr.1487 “Noteikumi par darbības programmas “Infrastruktūra un pakalpojumi” papildinājuma 3.5.1.2.3.apakšaktivitātes “Dalītas atkritumu apsaimniekošanas sistēmas attīstība”” 27. un 28.punktam jāsagatavo un jāiesniedz Vides ministrijā no 26.februāra līdz 26.maijam (ieskaitot) personiski Investīciju departamenta Projektu vērtēšanas nodaļā Rīgā, Pils ielā 17 (3.stāvā), darba dienās no plkst. 8.30 līdz 17.00 vai nosūtot ierakstītā vēstulē pa pastu: Vides ministrijai, Investīciju departamenta Projektu vērtēšanas nodaļai, Peldu ielā 25, Rīgā, LV–1494, vai atbilstoši noformētu elektronisko dokumentu veidā, sūtot uz elektroniskā pasta adresi: pasts@vidm.gov.lv. 

Sagatavojot projekta iesniegumu, projekta iesniedzējam ir saistoši Ministru kabineta 2007.gada 26.jūnija noteikumi Nr.418 “Kārtība, kādā paredzami valsts budžeta līdzekļi Eiropas Savienības fonda līdzfinansēto projektu īstenošanai, kā arī maksājumu veikšanas un izdevumu deklarācijas sagatavošanas kārtība”, īpaši ņemot vērā pēdējos grozījumus, kas veikti 2009.gada 14.jūlijā.

Vides ministrijas Investīciju departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!