• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ministru kabineta Komitejas 4.janvāra sēdē. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 5.01.1999., Nr. 1 https://www.vestnesis.lv/ta/id/20612

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ministru kabineta instrukcija Nr.4

Grozījumi Ministru kabineta 1994. gada 20. decembra instrukcijā Nr.3 "Par likumā "Par valsts civildienestu" lietotā termina "valsts civiliestādes" attiecināšanu"

Vēl šajā numurā

05.01.1999., Nr. 1

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Ministru kabineta Komitejas 4.janvāra sēdē

Akceptēts noteikumu projekts "Grozījumi likumā "Par mērījumu vienotību"". Grozījumi likumā nepieciešami sakarā ar to, ka Latvijas Nacionālais standartizācijas un metroloģijas centrs tiek reorganizēts, izveidojot valsts bezpeļņas sabiedrību ar ierobežotu atbildību "Latvijas Nacionālās metroloģijas centrs" un valsts bezpeļņas sabiedrību ar ierobežotu atbildību "Latvijas standarts". Grozījumus likumā paredzēts pieņemt Satversmes 81.panta noteiktajā kārtībā.

Akceptēts noteikumu projekts "Dzīvojamās mājas privatizācijai nepieciešamo dokumentu sagatavošanas noteikumi". Tie noteiks kārtību, kādā tiek sagatavoti dzīvojamās mājas privatizācijai nepieciešamie dokumenti un slēgts pirkuma līgums.

Komiteja akceptēja rīkojuma projektu "Par valsts kapitāla daļu publiskajā akciju sabiedrībā "Pasaules tirdzniecības centrs "Rīga""". Rīkojuma projekts paredz saglabāt valsts īpašumā valsts kapitāla daļu publiskajā akciju sabiedrībā "Pasaules tirdzniecības centrs "Rīga"" – 105 300 parastās akcijas ar balsstiesībām ar vienas akcijas nominālvērtību 1 lats.

Komiteja akceptēja noteikumu projektu "Noteikumi par Latvijas valsts himnas nošu materiāla un skaņu ierakstu tiražēšanas kārtību". Tiražējot Latvijas valsts himnas notis un ieskaņojumus, tiražējamajam izdevumam ir jāatbilst tekstam un mūzikai, kas apstiprināts ar likumu "Par Latvijas valsts himnu".

Akceptēts likumprojekts "Grozījums Aizsargjoslu likumā". Grozījumi noteiks aizsargjoslu platumu ar dzelzceļiem pilsētās, ciemos un citās blīvi apdzīvotās vietās.

Akceptēts noteikumu projekts "Noteikumi par franšīzes līgumu atbrīvošanu no Konkurences likumā noteiktā vienošanās aizlieguma" un noteikumu projekts "Vienošanās par pētniecības darbiem un uzņēmumu attīstību, kas atbrīvotas no Konkurences likumā noteiktā vienošanās aizlieguma". Noteikumu projekti reglamentē atsevišķus gadījumus, kad uzņēmumu vienošanās tiek atbrīvotas no Konkurences likuma 15.panta pirmajā daļā noteiktā vienošanās aizlieguma, ja tās atbilst noteikumos izvirzītajām prasībām.

Komiteja akceptēja grozījumu projektu Kultūrkapitāla fonda likumā. Grozījumus paredzēs pieņemt Satversmes 81.panta noteiktajā kārtībā.

Par 1999.gada valsts budžeta izskatīšanas grafiku

8.janvārī

Valsts budžeta likumprojektu konceptuāli izskata Koalīcijas padomes sēdē

8.janvārī

Valsts budžeta likumprojektu konceptuāli izskata Ministru kabineta sēdē

No 11. līdz 13.janvārim

Likumprojektu izskata Ministru kabineta sēdē un iesniedz Saeimā

No 14. līdz 15.janvārim

Finansu ministrs un Finansu ministrijas parlamentārais sekretārs tiekas ar visām Saeimas frakcijām

No 18. līdz 20.janvārim

Saeimas budžeta komisija iepazīstas ar likumprojektu

21.janvārī

Likumprojektu nosūta komisijām. Budžeta komisija lūdz Saeimas Prezidiju iekļaut likumprojekta izskatīšanu 28.janvāra Saeimas sēde 1.lasījumā un izskatīt kā steidzamu

No 25. līdz 27.janvārim

Budžeta komisija turpina iepazīties ar likumprojektu. Likumprojekts tiek apspriests Saeimas frakcijās

28.janvārī

Likumprojekts tiek izskatīts Saeimā 1.lasījumā kā steidzams, priekšlikumu iesniegšanas termiņš — 5.februāris

Valdības preses departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!