• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Tiekoties ar tūrisma nozares asociāciju pārstāvjiem. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 5.03.2010., Nr. 37 https://www.vestnesis.lv/ta/id/206177

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par grozījumiem Bērnu tiesību aizsardzības likumā

Vēl šajā numurā

05.03.2010., Nr. 37

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Tiekoties ar tūrisma nozares asociāciju pārstāvjiem

“Savstarpēja apņemšanās radīt nozarē jaunas darba vietas un līdz ar to palielināt iedzīvotāju ienākumu nodokļa un sociālās apdrošināšanas iemaksu apjomus budžetā, pretī saņemot PVN likmes samazinājumu, varētu būt reāls pamats nopietnai sarunai starp valdību un tūrisma nozari par nodokļu izmaiņām,” šādu atzinumu pēc tikšanās ar tūrisma nozares asociāciju pārstāvjiem izteica Ministru prezidents Valdis Dombrovskis. Nozares pārstāvji apsolīja līdz pirmdienai šādus aprēķinus un pamatojumus iesniegt, lai sarunu turpinātu.

Ministru prezidenta organizētās tikšanās laikā tūrisma nozares asociāciju vadītāji informēja premjeru par nozares konkurētspēju Baltijas reģionā, ko šobrīd ietekmējis ievērojamais darba vietu samazinājums un līdz ar to pakalpojuma kvalitātei radītais risks. Sarunā tika uzvērts, ka tūrisms ir un būs viena no Latvijas prioritārajām tautsaimniecības nozarēm, kuras pakalpojumi vienlaikus ir arī eksportprece un kam, it īpaši lauku apvidos, ir sociāla un reģionālo attīstību veicinoša ietekme.

Diskusijā piedalījās ekonomikas ministrs Artis Kampars, EM Tūrisma nodaļas vadītāja Marina Paņkova, TAVA vadītājs Armands Slokenbergs, Viesnīcu un restorānu asociācijas izpilddirektore Santa Graikste, Latvijas lauku tūrisma asociācijas “Lauku ceļotājs” prezidente Asnāte Ziemele, Latvijas Tūrisma aģentu asociācijas prezidente Kitija Gitendorfa, Latvijas jaunatnes tūrisma mītņu asociācijas “Apceļo Latviju” prezidents Armands Muižnieks un Latvijas Kempingu asociācijas valdes priekšsēdētāja Dace Markvarte, Latvijas Piļu un muižu asociācijas prezidents Jānis Lazdāns un Eiropa.lv direktors Aivars Mackevičs.

Līga Krapāne, Ministru prezidenta preses sekretāre

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!