• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par projektu vērtēšanas kritērijiem. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 9.03.2010., Nr. 38 https://www.vestnesis.lv/ta/id/206308

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par valsts budžeta izpildi februārī

Vēl šajā numurā

09.03.2010., Nr. 38

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par projektu vērtēšanas kritērijiem

Eiropas Savienības (ES) fondu uzraudzības komitejas sēdē 4.martā tika apstiprināti projektu vērtēšanas kritēriji ES fondu aktivitātei, kas paredz atbalstu partnerībās organizētām nodarbināto apmācībām komersantu konkurētspējas veicināšanai.

Aktivitātes ietvaros pieejamais Eiropas Sociālā fonda finansējums būs aptuveni 10 miljoni latu.

Ekonomikas ministrijas pārziņā esošā Eiropas Savienības fondu aktivitāte paredz atbalstu komersantiem darbinieku kvalifikācijas celšanai un pārkvalifikācijai, tajā skaitā vispārējās un speciālās apmācības.

Mērķis ir veicināt investīcijas cilvēkresursos un komersantu dalību tiem pieejamā darbaspēka kvalifikācijas celšanā, tādējādi sekmējot darba ražīgumu, veicinot darba tirgus un komercdarbības attīstību, ceļot ekonomikas konkurētspēju.

Pēc apstiprināšanas uzraudzības komitejā tuvākajā laikā kritērijus un aktivitātes noteikumus skatīs Ministru kabinetā. Attiecīgi mēneša laikā pēc Ministru kabineta noteikumu apstiprināšanas tiks izsludināts projektu iesniegumu konkurss.

Uzraudzības komiteja izveidota, lai nodrošinātu efektīvu ES fondu ieviešanas uzraudzību atbilstoši ES fondu darbības programmās noteiktajām prioritātēm un mērķiem. Sanāksmēs piedalījās pārstāvji no Eiropas Komisijas, Eiropas Savienības fondu vadošās iestādes – Finanšu ministrijas, ES fondu administrējošajām iestādēm Latvijā, kā arī sociālie partneri un nevalstisko organizāciju pārstāvji.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!