• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par valsts budžeta izpildi februārī. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 9.03.2010., Nr. 38 https://www.vestnesis.lv/ta/id/206315

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par VID ģenerāldirektora amata kandidātu

Vēl šajā numurā

09.03.2010., Nr. 38

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par valsts budžeta izpildi februārī

Saskaņā ar Valsts kases operatīvajiem datiem par valsts budžeta izpildi par šā gada pirmajiem diviem mēnešiem valsts pamatbudžeta un speciālā budžeta izdevumi pārsniedz ieņēmumus. Valsts budžeta deficīts janvārī un februārī bija 52,7 miljoni latu.

Valsts pamatbudžeta ieņēmumi šā gada pirmajos divos mēnešos bija 466,1 miljons latu, savukārt izdevumi – 481,3 miljoni latu, līdz ar to izveidojies finansiālais deficīts – 15,2 miljoni latu. Savukārt speciālā budžeta ieņēmumi bija 192,3 miljoni latu, bet izdevumi – 229,8 miljoni latu, līdz ar to izveidojies finansiālais deficīts – 37,5 miljoni latu.

Februārī valsts pamatbudžeta ieņēmumi bija 192,2 miljoni latu, bet izdevumi sasniedza 271,3 miljonus latu, finansiālais deficīts bija 79,1 miljons latu. Valsts speciālā budžeta februāra ieņēmumi sasniedza 93,6 miljonus latu, izdevumi – 129,3 miljonus latu, veidojot finansiālo deficītu – 35,7 miljonus latu.

Oficiālie valsts budžeta izpildes rādītāji (konsolidētie valsts un pašvaldību budžetu dati) par februāri tiks publiskoti 16.martā Valsts kases mājaslapā.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!