• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Pašvaldību savienības valdes sēdi (turpinājums). Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 6.01.1999., Nr. 2/3 https://www.vestnesis.lv/ta/id/20642

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Latvijas Bankas ziņas

Vēl šajā numurā

06.01.1999., Nr. 2/3

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Pašvaldībās

Par Pašvaldību savienības valdes sēdi

Turpinājums no 1.lpp.

LPS priekšsēža vietnieks, Latvijas pagastu apvienības valdes priekšsēdētājs mālpilietis Aleksandrs Lielmežs, kā allaž, operēja ar nepielūdzamiem skaitļiem, kas apliecina pašvaldību nenovēršamos zaudējumus, ja nav finansiālā seguma no valsts un valdības puses. Būtiska, protams, ir Saeimas deputātu attieksme. Par daudzām zīmīgām detaļām topošā protokola grozījumu sakarā runāja Rīgas pilsētas domes padomniece Sanita Šķiltere.

LPS pirmajā valdes sēdē pēc Latvijas Pašvaldību savienības VIII kongresā apsprieda un apstiprināja LPS pasākumu plānu 1999.gada pirmajai pusei, valdes locekle, LPS atbildīgā sekretāre Jūrmalas pilsētas domniece Ligita Začesta iepazīstināja ar šī gada starptautisko pasākumu metiem. Līdz vakardienai, 5.janvārim, LPS sekretariātā saņemti jau trīspadsmit (!) dažādi ielūgumi un, kā var secināt, tas nebūt nav galīgais priekšlikumu variants. Amplitūda — no Čehijas līdz Lietuvai, no Somijas līdz Francijai, no Dānijas līdz Rumānijai. Arī tā mēs ieejam Eiropā.

Mintauts Ģeibāks, "LV" informācijas redaktors

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!