• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Finanšu ministrija: Par izsoli bankām studiju un studējošo kredītu izsniegšanai. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 11.03.2010., Nr. 40 https://www.vestnesis.lv/ta/id/206447

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ministru kabineta sēdē: 2010.gada 9.martā

Vēl šajā numurā

11.03.2010., Nr. 40

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Finanšu ministrija: Par izsoli bankām studiju un studējošo kredītu izsniegšanai

Ar Finanšu ministrijas rīkojumu ir apstiprināti izsoles noteikumi par tiesībām veikt studējošo kreditēšanu ar valsts vārdā sniegtu galvojumu.

Izsole notiks 17.martā plkst. 15 Finanšu ministrijā, Smilšu ielā 1, 304.telpā. Izsolē tiek izsolītas tiesības izsniegt kredītus ar valsts vārdā sniegtu galvojumu atbilstoši kredītiestādes solītajam apmēram un procentu likmei.

Tiesības izsniegt studiju kredītus un studējošo kredītus tiks izsolītas atsevišķi: tiesības izsniegt studiju kredītus ar valsts vārdā sniegtu 26 969 112,30 eiro galvojumu, kas saskaņā ar Latvijas Bankas noteikto valūtas maiņas kursu ir ekvivalents 18 954 000 latu; savukārt tiesības izsniegt studējošā kredītus ar valsts vārdā sniegtu 15 213 345,40 eiro galvojumu, kas ir ekvivalents 10 692 000 latu. Pieteikumi izsolei tās dalībniekiem jāiesniedz izsoles norises vietā un dienā no plkst. 14.30 līdz plkst. 15.00 komisijai, kuras sastāvā ir Finanšu ministrijas, Izglītības un zinātnes ministrijas un Valsts kases pārstāvji.

Izsolē var piedalīties jebkura Latvijas Republikā reģistrēta kredītiestāde un ārvalstu bankas filiāle, kura var nodrošināt kredītu izsniegšanu un administrēšanu visā Latvijas teritorijā.

Pieteikumu izvērtēšanas kritērijs būs izsoles dalībnieku solītās likmes atbilstošajam kredītu veidam.

Finanšu ministrijas Komunikācijas departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!